Ένινγκ στους παίκτες: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ένινγκ στους παίκτες: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ο Μίχαελ Ένινγκ ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό το επόμενο διάστημα, ενώ παραδέχθηκε πως στον αγώνα με τη Λαμία προσπάθησαν μέχρι τέλους για τη νίκη.

Η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή (8/12, 19:30) έχει ξεκινήσει και ο Μίχαελ Ένινγκ με ομιλία του προς τους παίκτες τόνισε μερικά πράγματα.

Ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια στον αγώνα με τη Λαμία, πως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να βελτιωθούν εν όψει της συνέχειας, ενώ ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε στους παίκτες ότι όλα εξαρτώνται από εκείνους από εδώ και πέρα και πως θα πρέπει να έχουν απόλυτη συγκέντρωση στον αγώνα με τον Ατρόμητο για να νικήσουν.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ένινγκ στους παίκτες του:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, δεν μπορώ να έχω παράπονα γιατί επιμείνατε μέχρι τέλους. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε και σε αυτές θα δουλέψουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στο πλάνο που έχουμε από την πρώτη στιγμή. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά να βελτιώσουμε συγκεκριμένα κομμάτια στο παιχνίδι μας για να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει.

Είμαι βέβαιος ότι όλα εξαρτώνται μόνο από εμάς στη συνέχεια. Συγκέντρωση τώρα στον Ατρόμητο, πάμε για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ