Πουρσανίδης: Επίσκεψη αγάπης με μηνύματα για ΑμΕΑ και κατά ρατσισμού (vid)

Πουρσανίδης: Επίσκεψη αγάπης με μηνύματα για ΑμΕΑ και κατά ρατσισμού (vid)

Συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έστειλε ο Αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου.

Αντιπροσωπεία του ΟΦΗ, την οποία αποτελούσαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης και οι ποδοσφαιριστές Χουάν Νέιρα και θανάσης Ντίνας, επισκέφτηκαν το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου.

Αφορμή αποτέλεσε η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, με τον Ηλία Πουρσανίδη να μιλάει σε μαθητές του σχολείου, ενώ η αντιπροσωπεία του Ομίλου, έδωσε αυτόγραφα, δίνοντας δύο μπάλες ποδοσφαίρου.

Ο Πουρανίδης σε μια συγκινητική ομιλία και παίρνοντας θέση κατά του ρατσισμού είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μας, γιατί από εσάς παίρνουμε απεριόριστη δύναμη. Δεν ήρθαμε να δώσουμε χαρά, αλλά να πάρουμε. Γιατί εσείς ξέρετε να παλεύετε στη ζωή και να βγαίνετε πάντα νικητές.

Εμείς αυτό θέλουμε είναι να ανοίγουμε τις αγκαλιές μας στους ανθρώπους που έρχονται από άλλες χώρες και να τους κάνουμε να νιώθουν ότι είναι στο σπίτι τους, για να μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό.

Επειδή είναι της εποχής να έρχεται ταλαιπωρημένος κόσμος από άλλες χώρες, θα πρέπει να είμαστε ανοικτοί και να αγαπάμε όλο τον κόσμο γιατί μπορεί να πάμε και εμείς κάπου αλλού και να χρειαστεί να ζητήσουμε και εμείς την αγάπη από κάπου αλλού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ