Τα δεύτερα ημίχρονα «πληγώνουν» τον Άρη

Τα δεύτερα ημίχρονα «πληγώνουν» τον Άρη

O Άρης έχει σημειώσει 8 γκολ στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά όλα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους «κίτρινους» να έχουν να βρουν δίχτυα στο δεύτερο μέρος από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Άρης, έπειτα από τις πρώτες 12 αγωνιστικές, βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Οι «κίτρινοι» παραμένουν αήττητοι με τον Μίχαελ Ένινγκ στο τιμόνι τους, αλλά η βαθμολογική συγκομιδή θεωρείται «φτωχή» για τις δυνατότητες της ομάδας.

Ένας από τους λόγους που οι Θεσσαλονικείς πραγματοποιούν αυτή τη μέτρια πορεία είναι ότι ξεκινούν δυναμικά στους αγώνες, αλλά στο δεύτερο μέρος υπάρχει δυστοκία.

Τελευταία φορά που οι «κίτρινοι» σκόραραν στο δεύτερο 45πτο εντός έδρας, ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου και το εμφατικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού, για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Τότε, Νικολά Ντιγκινί και Μπράουν Ιντέγε είχαν σκοράρει στο 54ο και 64ο λεπτό της αναμέτρησης αντίστοιχα κι αυτά ήταν τα τελευταία γκολ που σημείωσε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακολούθησαν οι εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Λάρισα (2-3), Ολυμπιακό (1-2), Παναιτωλικό (2-0), Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Λαμία (1-1), όπου ο Αρης παραβίασε την εστία του αντιπάλου οκτώ φορές, αλλά όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ