Όταν η Ξάνθη πούλησε τον Μελιόπουλο στον ΠΑΟΚ και ο μικρός έκοψε το ποδόσφαιρο

Όταν η Ξάνθη πούλησε τον Μελιόπουλο στον ΠΑΟΚ και ο μικρός έκοψε το ποδόσφαιρο

Η ιστορία του Δημήτρη Μελιόπουλου παίρνει άλλη διάσταση μετά τις σημερινές αποκαλύψεις του «One Channel».

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «One Channel» περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη προκάλεσε σοκ στη φίλαθλη κοινή γνώμη, εξέθεσε στα μάτια των Ελλήνων την… εξυγίανση και έβαλε «βόμβα» στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού «One» για τη σχέση της οικογένειας Σαββίδη με την ακριτική ΠΑΕ δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που ενώνει τον ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεύτερος συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ένας ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μελιόπουλο, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε από την Ξάνθη στον Δικέφαλο του Βορρά έναντι 700.000 €. Ενας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε σχεδόν 1 εκατ. ευρώ. Ποσό, που κρίνεται υψηλό για έναν παίκτη, που είχε μόλις 35 επαγγελματικές συμμετοχές στο παλμαρέ του.

Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε υπεραξία, θεωρώντας ότι ο νεαρός μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που θα εκτοξεύσει τις μετοχές του και είτε θα γίνει βασικός και αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, είτε θα πουληθεί με ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό. Τελικά, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τον 19χρονο τρεις μήνες μετά να κόβει οριστικά το ποδόσφαιρο!

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος στα τέλη Σεπτεμβρίου έβαλε τέλος στη σύντομη καριέρα του, αηδιασμένος από όσα έζησε το τελευταίο διάστημα. «Τα όνειρά μου δεν είναι αυτά. Αν έχω κάτι να πω, δική μου γνώμη, είναι προς τους νέους, τους συνομήλικούς μου ή τους μικρότερους ή και τους πολύ μικρούς, να παρατήσουν το ποδόσφαιρο και όλους αυτούς τους, απλά, ηλίθιους και να πάρουν στα σοβαρά τα γράμματα, και την μόρφωση», είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο νεαρός, βγάζοντας προς τα έξω την πικρία του για τα όσα βίωσε τους τελευταίους μήνες, ενώ έκανε πολλούς να ερωτηθούν τι ακριβώς συνέβη και από το «παιδί – θαύμα», για το οποίο ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 700.000 € στην Ξάνθη, φτάσαμε στην απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 19 ετών!

Λίγες ώρες αργότερα ο Μελιόπουλος επέστρεψε με νέα ανάρτηση στα social media, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση κατά του Γιάννη Παπαδημητρίου. Του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης, τον οποίο αποκάλεσε «Βλάκα» και μάλιστα κατήγγειλε ότι προσπάθησε να τον κάνει «ρομπότ». Ο νεαρός άσος ανάφερε ότι δεν έπραττε ελεύθερα με δική του βούληση, αλλά έκανε ότι ακριβώς είχε… διδαχθεί μετά την «κατήχηση» του Παπαδημητρίου. Τι ακριβώς του είχε ζητήσει άραγε ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης;

«Είναι λογικό να μην θέλει ένας 19άρης άλλο ποδόσφαιρο, όταν στα 17 του χρόνια του είπε ένας ΒΛΑΚΑΣ, που να τον πάρει ο διάολος κι αυτόν με το όνομα Παπαδημητρίου Γιάννης, να είναι ρομπότ και να μην έχει καθόλου προσωπική σκέψη και να κάνει αυτά που του λένε χωρίς να σκέφτεται και πως δεν θέλουνε γνώμες εδώ. Το θέμα είναι πως έπιανα τον εαυτό μου συνεχώς να το κάνει αυτό και να μην σκέφτομαι προσωπικά και να μην πράττω ελεύθερα. Μολαταύτα αυτός είναι ο λόγος που το σταμάτησα, γιατί δεν μπορώ να είμαι ρομπότ και μάζα, και χυλός και ένα με το κοπάδι και ένα με την ηλιθιότητα. Και ας πούνε οι ποδοσφαιριστές ότι είμαι ψεύτης, πως είναι αλλιώς τα πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Μελιόπουλος σταμάτησε αηδιασμένος το ποδόσφαιρο, κάνοντας άπαντες να αναρωτηθούν τι συνέβη. Τι άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες; Από την υπεραξία που πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη μέχρι την αποχώρησή του από τη δράση;

Κανείς δεν γνωρίζει τι είδε, άκουσε, έζησε τον τελευταίο καιρό. Μόνο ο ίδιος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ