Η ανακοίνωση της Ξάνθης για την αποκάλυψη του One

Η ανακοίνωση της Ξάνθης για την αποκάλυψη του One

Η ακριτική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για την αποκάλυψη του «One Channel», στην οποία όμως δεν απαντάει σε τίποτα και απλά αναφέρει ότι οι Πανόπουλος και Συγγελίδης «θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους».

Χωρίς να πει τίποτα ουσιαστικό η Ξάνθη τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσή της για την αποκάλυψη του «One Channel», περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ακριτική ΠΑΕ.

Αρκετές ώρες μετά τη δημοσίευση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ από τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό, οι Θρακιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση, αναφέροντας μόνο ότι οι «ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, Πανόπουλος και Συγγελίδης, θα προβούν στις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους».

Μια ανακοίνωση, η οποία ουσιαστικά δεν αναφέρει τίποτα και δεν απαντάει στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «One Channel».

«Με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι One Channel και που αναφέρεται στους επιχειρηματίες κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη “μεγαλομετόχους”, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, οι τελευταίοι θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους», ανέφεραν οι Ακρίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ