Οι δύο λύσεις και ο… Νίκολιτς

Οι δύο λύσεις και ο… Νίκολιτς

«Τρενάρει» το θέμα του προπονητή ο Ίλια Ίβιτς, εξελίξεις ίσως και από Πέμπτη.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ, καθώς οι μέχρι τώρα επαφές του Ίλια Ίβιτς με πιθανούς στόχους δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει «κάψει» οριστικά κάποιες περιπτώσεις που «έπαιξαν» το προηγούμενο διάστημα, όπως εκείνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι μια επιλογή που εξετάστηκε σοβαρά από την ΑΕΚ όμως δεν φάνηκε να μπορεί να προχωρήσει άμεσα.

Ο πρώην τεχνικός των Ηρακλή, ΑΠΟΕΛ μεταξύ άλλων, είναι χωρίς ομάδα από το Δεκέμβριο του 2018, όταν και απολύθηκε για δεύτερη φορά από την Αλ Νασρ (ομάδα των ΗΑΕ), οι δύο πλευρές τα βρήκαν, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε ενδεχομένως για λόγους που έχουν να κάνουν με τους όρους που μπήκαν στο «διαζύγιό» του με την Αλ Νασρ. Έτσι η Ένωση την άφησε στην άκρη και έφερε σε πρώτο πλάνο άλλες, άμεσα υλοποιήσιμες.

Μία εξ αυτών είναι εκείνη του Μάρκο Νίκολιτς. Ο πρώην τεχνικός της Βίντι είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ίβιτς και παρουσιάζεται ιδιαίτερα θετικός στο σενάριο να αναλάβει την ΑΕΚ. Η Ένωση ωστόσο φαίνεται πως τον κρατά στην αναμονή, στοχεύοντας σε κάτι καλύτερο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο επιλογές που είναι πιο ψηλά στην ατζέντα του Ίβιτς. Η μία είναι δεδομένα από την Ισπανική αγορά, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο να προέρχεται από εκεί και ο έτερος προπονητής με τον οποίο μιλά ο Ίβιτς.

Οι όποιες εξελίξεις πάντως μετατίθενται για αύριο ίσως και την Πέμπτη. Μιας και φαίνεται πως χρειάζεται ακόμα λίγος χρόνος μέχρι το θέμα του επόμενου προπονητή της ΑΕΚ ξεκαθαρίσει οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ