Παναθηναϊκός: Η διαχείριση του Ζαχίντ από τον Δώνη

Παναθηναϊκός: Η διαχείριση του Ζαχίντ από τον Δώνη

Ο Γκίας Ζαχίντ ακόμα δεν έχει ακουμπήσει μπάλα στο Κορωπί και υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο για τη χρησιμοποίηση του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Βόλο.

Χωρίς τον Γκίας Ζαχίντ στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τη δημιουργικότητα του. Ο έτερος play-maker, ο Γιάννης Μπουζούκης, με εξαίρεση μεμονωμένες φάσεις δεν έχει καλύψει το κενό του Νορβηγού μεσοεπιθετικού, ενώ οι ατομικές ενέργειες των Τάσου Χατζηγιοβάνη και Φεντερίκο Μακέντα δεν επαρκούν.

Συνεπώς, είναι λογικό ο Γιώργος Δώνης να περιμένει την αποθεραπεία του Ζαχίντ, για να αυξήσει την παραγωγή ευκαιριών. Ο Ζαχίντ πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και ο ίδιος αισθάνεται ότι την Κυριακή θα μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Βόλου εκτός έδρας. Σε ένα παιχνίδι που δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Πούγγουρας και Κουρμπέλης και ο τραυματίας Ινσούα, η επάνοδος του Ζαχίντ θα ήταν ευχής έργο…

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι απλά για τον Ζαχίντ. Ο 24χρονος επιτελικός χαφ συμμετείχε στις ασκήσεις με τρέξιμο και διατάσεις, αλλά όχι στο κομμάτι του προγράμματος που περιλαμβάνει μπάλα. Το ιατρικό επιτελείο έχει δώσει οδηγίες για σταδιακή ενσωμάτωση του ποδοσφαιριστή, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος της υποτροπής.

Ο Γιώργος Δώνης έχει μιλήσει με τον επικεφαλής γιατρό και δεν θα πάρει ρίσκο με τον Ζαχίντ. Η διαχείριση του Νορβηγού μεσοεπιθετικού μέχρι την Παρασκευή έχει ως εξής: ο Ζαχίντ θα προπονηθεί την Τετάρτη σε πιο έντονο ρυθμό, την Πέμπτη που ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο ο ποδοσφαιριστής θα γυμναστεί ατομικά αλλά με μεγάλη ένταση και την Παρασκευή θα δοκιμάσει να ασκηθεί με μπάλα.

Εφόσον ο Ζαχίντ νιώθει άνετα την Παρασκευή, τότε ο Δώνης θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δώνης δεν θα συμπεριλάβει τον 24χρονο χαφ στην ενδεκάδα, αλλά ίσως να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Διότι σε κάθε περίπτωση, ο Ζαχίντ δεν θα «φορτωθεί» με 90λεπτο με μία ή δύο προπονήσεις, αλλά θα παίξει ως αλλαγή και μόνο αν κριθεί απαραίτητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ