ΑΕΚ: Κρίσιμη μέρα για προπονητή

ΑΕΚ: Κρίσιμη μέρα για προπονητή

Πιθανότατα με τον Κωστένογλου στον πάγκο και απέναντι στον Πανιώνιο η ΑΕΚ. Ο Ίλια Ίβιτς αναζητεί στην αγορά τον... εκλεκτό.

Ο Ίλια Ίβιτς συνεχίζει τις επαφές για τον διάδοχο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ, ωστόσο όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο εκλεκτός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Κάτι που θα σημαίνει πως και σε αυτό το ματς θα πάει η ΑΕΚ με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο, κάτι που είναι πια και το πιο πιθανό, παρά τις ξεκάθαρες εντολές του Δημήτρη Μελισσανίδη τις προηγούμενες μέρες για άμεση αντικατάστασή του.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει «κάψει» οριστικά κάποιες περιπτώσεις που «έπαιξαν» το προηγούμενο διάστημα, όπως εκείνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και συνεχίζει το… ψάξιμο προκειμένου να φτάσει στην πλέον σίγουρη επιλογή, που θα βγάλει την ΑΕΚ από την κρίση.

Στο κάδρο πάντως φαίνεται ότι παραμένει η περίπτωση του Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται σταντ μπάι από την ΑΕΚ, σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία με τον τεχνικό που βρίσκεται πρώτος στη σχετική λίστα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο επιλογές που είναι πιο ψηλά στην ατζέντα του Ίβιτς. Η μία είναι δεδομένα από την Ισπανική αγορά, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο να προέρχεται από εκεί και ο έτερος προπονητής με τον οποίο μιλά ο Ίβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ