Σουλούκου: «Διακύβευμα η ακεραιότητα του περσινού και φετινού πρωταθλήματος»

Σουλούκου: «Διακύβευμα η ακεραιότητα του περσινού και φετινού πρωταθλήματος»

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Λίνα Σουλούκου αναφέρθηκε στην καταγγελία στην ΕΕΑ μετά τις αποκαλύψεις για την σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αποφασισμένος να πάει το θέμα μέχρι τέλους είναι ο Ολυμπιακός που μετά τις αποκαλύψεις που συνταράσσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφορικά με την άμεση σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, προχώρησε σε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα κάνουν μια σειρά από ενέργειες, περιμένοντας και την αντίδραση της Λίγκας που έπρεπε ήδη να έχει πάρει μέτρα, ενώ όπως τόνισε η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Λίνα Σουλούκου δεν περιμένουν πολλά πράγματα από την ΕΠΟ. Την ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου.

Με την καταγγελία του Ολυμπιακού πλέον η ΕΕΑ αναμένεται να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα και να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει για να προστατεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο που πλήττεται ανεπανόρθωτα μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η κ. Σουλούκου που βρέθηκε στην ΓΓΑ για την καταγγελία στις δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με το διακύβευμα να είναι η ακεραιότητα του πρωταθλήματος, όχι μόνο του φετινού αλλά και του περσινού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Λίνας Σουλούκου

«Έγινε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας ΕΕΑ για ευθεία παραβίαση των διατάξεων του αθλ. νόμου. Ζητούμε από την επιτροπή να δει άμεσα το θέμα και ουσιαστικά γιατί το διακύβευμα είναι η ακεραιότητα του πρωταθλήματος, όχι μόνο του φετινού αλλά και του περσινού. Ζητούμε τις άμεσες ενέργειές της και καλούμε όλες τις εθνικές και υπερεθνικές αρμόδιες αρχές να δουν το θέμα με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι ότι από την ΕΠΟ δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες γιατί το καλοκαίρι με τη στάση της και τις προτάσεις της για αφαίρεση της πολυιδιοκτησίας και νομιμοποίησή της στους κανονισμούς, δεν προσδοκούμε ότι θα προβεί σε κάποιες ενέργειες. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα αποταθεί ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Προβλέπονται μία σειρά από κινήσεις που είναι ήδη δρομολογημένες. Θα τις δείτε τις επόμενες μέρες, πιστεύω ότι ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ έχουν ήδη ενημερωθεί, γνωρίζουν και βλέπουν καθημερινά. Θεωρούμε ότι τα ζητήματα και του φετινού αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη και του περσινού πρέπει να μπει στο μικροσκόπιο, ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Θα πρέπει και η ΕΕΑ και οι αρμόδιες αρχές κόντρα στη γραφειοκρατική λογική των αρχών να σκύψουν πάνω από το θέμα και να δώσουν απαντήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ