Super League: «Είναι επιβεβλημένη η άμεση εξέταση της υπόθεσης»

Super League: «Είναι επιβεβλημένη η άμεση εξέταση της υπόθεσης»

Η Λίγκα πήρε θέση για την υπόθεση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης που αποκάλυψε το One και ξεκαθάρισε ότι η όποια απόφαση της ΕΕΑ, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να ανακοινωθεί ταχύτατα.

Η Super League τοποθετήθηκε για την υπόθεση που αποκάλυψε το One για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, όπου αποδεικνύει την κοινή παρουσία ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη και στους δυο συλλόγους.

Η Λίγκα λοιπόν πήρε επίσημη θέση για την υπόθεση συνιδιοκτησίας και με ξεκάθαρο τρόπο τόνισε πως πρέπει να εξεταστεί άμεσα από τα αρμόδια όργανα και την Πολιτεία.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση η Super League αναφέρει ότι η όποια απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να παρθεί ταχύτατα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: 

«Είναι αυτονόητο πως η Super League, θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση εξέταση της υπόθεσης από το αρμόδιο θεσμικά όργανο της Πολιτείας, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Η όποια απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να ανακοινωθεί ταχύτατα, μετά την διερεύνηση των στοιχείων όλων των πλευρών, ώστε να μη μείνει το παραμικρό ερωτηματικό στην κοινή γνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ