Χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο

Χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός δεν δίνει εισιτήρια και ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έχει επικεντρωθεί πλέον στον αγώνα του Σαββάτου (7/12) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον αγώνα του Σαββάτου μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους. Η ομάδα του Αγρινίου δεν θα ανοίξει θύρα για τους φίλους του Ολυμπιακού και δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών των Πειραιωτών.

Οι Αγρινιώτες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στην αρχή της φετινής σεζόν, άνοιγαν θύρες για τις φιλοξενούμενες ομάδες, ωστόσο, μετά το ματς με την ΑΕΚ αποφάσισαν να μην ξαναδώσουν εισιτήρια. Το έκαναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, το κάνουν και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στη σύσκεψη που είχε γίνει για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού με το Τριφύλλι, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού εξήγησαν ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ μπήκαν διπλάσιοι φίλαθλοι της Ενωσης στο γήπεδο και η διοίκηση τους αποφάσισε να μην δώσει ξανά εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ