ΑΕΚ: Στο περιθώριο και ο Σιμάο, μετά τον Ζεράλδες

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει τους Τσίκο Ζεράλδες και Νταβίντ Σιμάο, όμως για την οριστική τύχη τους θα αποφασίσει ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.


ΑΕΚ: Στο περιθώριο και ο Σιμάο, μετά τον Ζεράλδες | to10.gr

Εκκαθαρίσεις αλλά με προσωρινό χαρακτήρα πραγματοποιούνται στην ΑΕΚ. Μετά τον Τσίκο Ζεράλδες, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας, ακόμα ένας Πορτογάλος ακολούθησε. Ο Νταβίντ Σιμάο προπονείται μαζί με τον Ζεράλδες και οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Κωστένογλου.

Προφανώς ο Ζεράλδες και ο Σιμάο δεν ευθύνονται για όλα τα δεινά της ΑΕΚ, ωστόσο, ο Κωστένογλου θεωρεί ότι δεν παίρνει αυτά που θέλει και τους έθεσε στο περιθώριο. Μαζί τους προπονείται ο Όγκνιεν Βράνιες, για τον οποίο επίσης η διοίκηση έχει σοβαρά παράπονα για τη συμπεριφορά του.

Η Ξάνθη πάει στην Τούμπα χωρίς Μαλεζά και με δύο 18χρονους που μπαίνουν πρώτη φορά αποστολή!

Περαιτέρω, όλα τελούν υπό την αίρεση του νέου προπονητή. Μόλις αναλάβει, θα ενημερωθεί από τον Ίλια Ίβιτς για τους Ζεράλδες, Σιμάο και Βράνιες και θα αποφασίσει, σε συνεννόηση με τους διοικούντες για τον καθένα ξεχωριστά. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, από τη διατήρηση του μικρού γκρουπ μέχρι την εκ νέου ενσωμάτωση τους στην ομάδα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο