«Ο Τσιμίκας αρέσει σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ»

«Ο Τσιμίκας αρέσει σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ»

Τουρκική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η Φενέρμπαχτσε και η Γαλατάσαραϊ, καθώς και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, έχουν στο στόχαστρο τους τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιμίκα.

Ο Κώστας Τσιμίκας διαπρέπει με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα και το περίεργο θα ήταν αν έλειπαν τα σενάρια από το εξωτερικό… Όμως, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει την τιμητική του, αφού πολλές ομάδες τον έχουν στη λίστα τους εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πρώτες και καλύτερες οι Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαραϊ, οι οποίες παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Τσιμίκα. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «fotomac.com.tr», ο Τσιμίκας αρέσει στους Τούρκους, παρότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του.

Η Γαλατασαραϊ δεν θα κρατήσει τον βασικό αριστερό μπακ της, Γιούτο Ναγκατόμο, ενώ η Φενέρμπαχτσε δεν είναι ικανοποιημένη με τον Χασάν Αλί Καλίμ, ο οποίος καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας της. Οπότε, ο Τσιμίκας αποτελεί μία δελεαστική επιλογή…

Η τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει ότι για τον Τσιμίκα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Φιορεντίνα, η Βέρντερ Βρέμης, η Νις και η Ρενς, καθώς και η Ρέιντζερς. Ωστόσο, επικαλείται αναφορές στις χώρες προέλευσης κάθε ομάδας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ