Σκάνδαλο ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Η ΕΕΑ ανακοίνωσε έναρξη έρευνας με προτεραιότητα λόγω «της σοβαρότητός της»

Σκάνδαλο ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Η ΕΕΑ ανακοίνωσε έναρξη έρευνας με προτεραιότητα λόγω «της σοβαρότητός της»

Η ΕΕΑ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την έρευνα για το Σκάνδαλο ΠΑΟΚ - Ξάνθη, μετά την επίσημη καταγγελία του Ολυμπιακού. Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση...

Το «Σκάνδαλο ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ», η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αποκαλύπτονται έγγραφα, αναφορικά με τριγωνικές συναλλαγές εταιρειών και προκύπτουν σαφείς ενδείξεις για τη σχέση ενός ιδιοκτήτη με δύο ΠΑΕ, πήρε τον δρόμο της διερεύνησης.

Μία ημέρα μετά την επίσημη καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πως προκύπτουν σαφείς ενδείξεις (αν όχι αποδείξεις) ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη έχει άμεση σχέση με το αντίστοιχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με κοινά πρόσωπα μέλη της οικογένειας Σαββίδη, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ήδη η διερεύνηση της υπόθεσης.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΕΑ, στη σοβαρή καταγγελία, που προέκυψε μετά της συνταρακτικές αποκαλύψεις του ONE Channel, «θα δοθεί προτεραιότητα ενόψει της σοβαρότητός της, με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη περαίωση της έρευνάς μας»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ

«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY

Κατετέθη χθες (04.12.2019) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καταγγελία από την ΠΑΕ  “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ” κατά των ΠΑΕ  “ΠΑΟΚ”  και “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”.

Η Επιτροπή επελήφθη άμεσα του θέματος και ήδη διερευνάται η υπόθεση, για την οποία θα δοθεί προτεραιότητα ενόψει της σοβαρότητός της, με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη περαίωση της έρευνάς μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Τζουλάκης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ