Κοντά στην Ξάνθη ο Παράσχος

Το όνομα του Γιώργου Παράσχου φαίνεται πως έχει προκρίνει η διοίκηση της Ξάνθης για να αναλάβει τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας.


Κοντά στην Ξάνθη ο Παράσχος | to10.gr

Έχει παρέλθει περίπου ένας μήνας από τότε που η διοίκηση της Ξάνθης πήρε την απόφαση να… τελειώσει τον  Κίκε Ραμίρεθ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρά τα θετικά αποτελέσματα του συλλόγου υπό της οδηγίες του Ισπανού και τις… υψηλές πτήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι Ακρίτες προέβησαν στη λύση της συνεργασίας τους με τον 52χρονο, σε μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης αποφάσισαν να διχάσουν τον Ποντιακό Ελληνισμό, για να συγκαλύψουν την καταστροφή που φέρνουν στο ποδόσφαιρο

Έκτοτε, ο σύλλογος της Θράκης παραμένει «ακέφαλος», αφού οι ιθύνοντες κωλυσιεργούν να βρουν έναν επάξιο αντικαταστάτη που θα αναλάβει άμεσα τα ηνία και θα βάλει και πάλι σε τάξη τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας.

Μάλιστα, έπειτα τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του ONE αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς που επικρατεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη δημιουργήθηκαν εύλογα ερωτήματα σχετικά με τις προθέσεις της διοίκησης να… ανακοινώσει προπονητή πριν από το ματς με τον «Δικέφαλο».

Στον απόηχο των εξελίξεων, όμως, οι Ακρίτες αποφάσισαν να δράσουν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο. Έπειτα από τη ρήξη που επήλθε στις διαπραγματεύσεις με τον Σάββα Παντελίδη, οι διοικούντες στράφηκαν σε άλλες λύσεις και τελικά προτίμησαν να προχωρήσουν την περίπτωση του πρώην τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης.

Σε περίπτωση, πάντως, που το deal επισημοποιηθεί, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο 67χρονος θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, αφού έχει καθίσει ξανά στον πάγκο τις σεζόν 2008-2009 και 2010-2011.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο