«Τρενάρει» την απάντηση ο Σλούτσκι, στρέφεται στο plan b η ΑΕΚ

«Τρενάρει» την απάντηση ο Σλούτσκι, στρέφεται στο plan b η ΑΕΚ

«Κολλάει» το θέμα του Ρώσου τεχνικού που ζητά επιπλέον χρόνο από την Ένωση.

Αρνητική τροπή φαίνεται να παίρνει για την ΑΕΚ το θέμα του Λεονίντ Σλούτσκι. Ο Ρώσος τεχνικός δεν είναι ακόμα έτοιμος να απαντήσει στην πρόταση της Ένωσης και ζήτησε κι άλλο χρόνο για να μελετήσει την πρόταση των Κιτρινόμαυρων. Αυτή η εξέλιξη περιπλέκει τα πράγματα για την ΑΕΚ μιας και η ομάδα βιάζεται να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή.

Όλα δείχνουν πως η υπόθεση Σλούτσκι δεν προχωρά για την Ένωση, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει ενεργοποιήσει ήδη το plan b για τον πάγκο. Από προχθές ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι σε ανοικτή γραμμή και με άλλον έναν προπονητή, μιας και ήθελε να είναι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη λύση έρχεται πλέον στο προσκήνιο, με τους Κιτρινόμαυρους να προχωρούν με τον έτερο προπονητή που έχουν επιλέξει, αφήνοντας στην άκρη τον Σλούτσκι. Μιας και ο χρόνος που ζήτησε ο Ρώσος τεχνικός δεν υπάρχει, με την ΑΕΚ να «καίγεται» για να κλείσει άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το όνομα του προπονητή με τον οποίο μιλά η ΑΕΚ, όμως σαφέστατα δεν είναι κάποια από τις περιπτώσεις που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ