Ατζέντης Καρέρα: «Υπάρχει συμφωνία, θέλει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Ατζέντης Καρέρα: «Υπάρχει συμφωνία, θέλει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Ο Αντρέα Ντ΄ Αμίκο με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μάσιμο Καρέρα και πως ο Ιταλός θα βρίσκεται απόψε στην Αθήνα. «Στόχος το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Ο Μάσιμο Καρέρα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ και ο άνθρωπος που θα διαδεχτεί τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της Ένωσης.

Ο Αντρέα Ντ΄ Αμίκο, μάνατζερ του Ιταλού προπονητή μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και παραδέχθηκε ότι η συμφωνία έχει «κλείσει» και οι συζητήσεις που θα γίνουν απόψε, θα αφορούν στις λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Ο ατζέντης του Καρέρα μάλιστα αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται απόψε στην Αθήνα για την Ένωση, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Ιταλός γνωρίζει τα πάντα για τη νέα του ομάδα και πως στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως έκανε και στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχει συμφωνία, απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να συζητήσουμε και για να υπογράψουμε. Απόψε το βράδυ, λίγο μετά τις 21:30 (ώρα Ελλάδας) όπως υπολογίζω, θα είμαστε στην Αθήνα. Πραγματικά απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες να συζητήσουμε, υπάρχει συμφωνία.

Ο κύριος Καρέρα, γνωρίζει ήδη αρκετά για την ΑΕΚ. Ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό και το πλάνο που υπάρχει. Ξέρει την ομάδα, τους παίκτες, γνωρίζει ότι οι φίλαθλοί της είναι εκδηλωτικοί, αφοσιωμένοι στην ομάδα και δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Έμαθε επίσης, για το νέο γήπεδο. Όλα αυτά τον κάνουν χαρούμενο και φυσικά ήταν σημαντικά για να πειστεί, προκειμένου να συνεχίζει στην καριέρα του με την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Για τους στόχους του Καρέρα με την ΑΕΚ: «Θέλει να επιτύχει όπως και στην Σπαρτάκ Μόσχας, θέλει να κάνει πράγματα που έκανε με την ομάδα της Ρωσίας, οδηγώντας την σε επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ