Μπρούνο: «Ένιωσα πολύ σημαντικός για την ομάδα»

Μπρούνο: «Ένιωσα πολύ σημαντικός για την ομάδα»

Δηλώσεις έκανε ο Μπρούνο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 13η αγωνιστική της Superleague.

Ο Μπρούνο μίλησε στην κάμερα της Nova για το αυριανό (07/12, 20:00) ματς του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναφέρθηκε ακόμα για τη συμμετοχή του στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ και τη συμπεριφορά του στην προπόνηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο:

Για τη συμμετοχή στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ: «Ένιωσα πολύ σημαντικός για την ομάδα, ότι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να τη βοηθήσω να κερδίσει. Χρειάστηκε πολλή υπομονή τους τελευταίους 4 μήνες για να καταλάβουν όλοι πως είμαι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση: «Στην προπόνηση τα δίνω όλα. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα όλο αυτό το διάστημα τα έδινα όλα στην προπόνηση. Νομίζω πως αυτό το είδε ο προπονητής και κατάλαβε πως είμαι έτοιμος για έναν αγώνα και ανυπομονώ!»

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Για εμένα ελπίζω να πάρω την ευκαιρία και να αγωνιστώ».

Για την υπομονή που χρειάστηκε να δείξει: «Χρειάζεται υπομονή γιατί τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να έρθει σε μια ομάδα και να τα κάνει όλα. Όσο βρίσκομαι εδώ, μαθαίνω και εξελίσσομαι. Θα έρθουν οι ευκαιρίες μέχρι το τέλος, καθώς είναι πολλά τα παιχνίδια και θα μπορέσω να βοηθήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ