Ολιβέιρα: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ»

Ολιβέιρα: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πήρε το βραβείο MVP Αυγούστου και μίλησε στην κάμερα της NOVA για το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ αλλά και την επερχόμενη αλλαγή προπονητή.

Το βραβείο του MVP Αυγούστου παρέλαβε σήμερα ο Νέλσον Ολιβέιρα και μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή και το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Πορτογάλος έκανε επίσης την αυτοκριτική του για την κακή πορεία της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή προπονητή. 

Αναλυτικά:

Για το βραβείο του MVP Αυγούστου: «Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, αλλά θα ήμουν πιο χαρούμενος αν η ομάδα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Είναι σημαντικά τα ατομικά βραβεία, αλλά προέχει φυσικά να είναι καλύτερα η ομάδα».

Για το δώρο που περιλαμβάνει ξυριστικά είδη: «Χρειάζομαι ένα νέο look».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είναι δύσκολη η κατάσταση. Είναι φυσιολογικό να μην είναι κανείς χαρούμενος, ούτε ο κόσμος, ούτε φυσικά κι εμείς οι ίδιοι. Δεν αντιπροσωπεύουμε αυτά που εκπροσωπεί η ΑΕΚ. Πρέπει να βελτιωθούμε για το καλό της ομάδας».

Για το αν είναι ψυχολογικό:

«Δεν είναι θέμα προπονητή, είναι θέμα και των παικτών. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Φαίνεται και στο γήπεδο αυτό. Δε μπορούμε να κάνουμε μια καλή επίθεησ, μια υποδοχή, μια πάσα. Σίγουρα είναι και ψυχολογικό, αλλά πρέπει όλοι να βελτιωθούμε γιατί αυτό δεν είναι ΑΕΚ».

Για τον Νίκο Κωστένογλου: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω για τις αποφάσεις της διοίκησης στο θέμα προπονητή. Είτε είναι το τελευταίο του κυρίου Κωστένογλου είτε όχι, εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και να είμαστε σοβαροί. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κύριος Κωστένογλου είναι πολύ καλός άνθρωπος και είτε πήγαιναν τα πράγματα καλά είτε όχι ήταν πάντα δίπλα μας».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Αθήνα: «Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με έχει εκπλήξει θετικά. Αν το συγκρίνω με την Πορτογαλάι θα μπορούσα να πω ότι είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο. Ίσως λείπει λίγο η τεχνική αλλά έχει περισσότερη δύναμη. Το μόνο αρηντικό που έχω να πω είναι το παιχνίδι στη Λάρισα όπου το γήπεδο ήταν ντροπή και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα. Άρα μόνο θετικά έχω να πω για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Αθήνα».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Αν σκεφτούμε μόνο τη βαθμολογία θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί στα τελευταία ματς ο Πανιώνιος παίζει πολύ καλά. Αύριο θα έχει ένα έξτρα κίνητρο, γιατί θα σκεφτούν ότι η ΑΕΚ δεν είναι καλά και θα σκεφτούν ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ