Δώνης: «Πρέπει να ανεβάσουμε ένταση και να είμαστε καλύτεροι με τον Βόλο»

Δώνης: «Πρέπει να ανεβάσουμε ένταση και να είμαστε καλύτεροι με τον Βόλο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς με τον Βόλο για την 13η αγωνιστική της Superleague.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην κάμερα της Nova για το επερχόμενο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο (08/12, 19:30), ενώ αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση των νεαρών,ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Κολοβό, στον Μπεκ, στον Μολό, αλλά και στον Μακέντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης:

Για τα ελπιδοφόρα μηνύματα με την χρησιμοποίηση νεαρών παικτών στο ματς του κυπέλλου: «Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δύσκολα θα βρεις 18χρονους να παίζουν στη μεγάλη ομάδα. Και λόγω σωματοδομής και γιατί μεσοαμυντικούς παίκτες συνήθως δεν χρησιμοποιείς. Το κάνεις πιο εύκολα με ακραίους επιθετικούς που μπορούν να σου δώσουν το απρόβλεπτο. Εμείς το κάναμε».

Για την παρουσία Κολοβού και Μπεκ: «Είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Κολοβός είναι πιο έμπειρος παίκτης. Είναι ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε και δουλεύει σκληρά. Αναζητά τρόπο να γίνει ουσιαστικός στην ομάδα. Τα παιδιά που παίρνουν ευκαιρίες πρέπει να το αποδεικνύουν στο γήπεδο. Ο Μπεκ είναι άλλη περίπτωση. Ότι δείχνει στην προπόνηση κάνει στο γήπεδο. Το θέμα είναι πότε προπονείται… Ανά πάσα στιγμή δεν ξέρουμε τι θα προκύψει. Είναι ερωτηματικό γιατί με το παραμικρό μένει εκτός ομάδας»

Για το αν Μπεκ και Μολό είναι εκτός πλάνων:«Έχουμε ένα ρόστερ και έχουμε κάποια παιδιά που ήταν να φύγουν το καλοκαίρι. Εγώ πρέπει να κάνω επιλογές για τα ματς που έχουμε μπροστά μας κάθε εβδομάδα. Υπολογίζω σε όλο το ρόστερ. Για μας είναι εντός πλάνων όλοι, αλλά έχει να κάνει με την τελική επιλογή σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Μακέντα που συνηθίζει να βγαίνει εκτός περιοχής και όσους μπορούν να τον πλαισιώσουν: «Ο Μακέντα δεν είναι παίκτης δύναμης και όγκου, να βάλει το κορμί του και να κρατήσει μπάλα. Μπορεί να ελιχθεί καλά με την μπάλα και να παίξει ένας εναντίον ενός. Σε σχήμα με οργανωτή έχουμε καλύτερη συμπεριφορά στην κυκλοφορία της μπάλας. Άλλο είναι να χρησιμοποιήσεις δύο φορ, τον έναν πιο περιφερειακά και άλλο να προσπαθείς να χτίσεις ένα παιχνίδι. Εκεί για μας είναι δύσκολο χωρίς οργανωτή».

Για τον Βόλο: «Ο Βόλος είναι έκπληξη ως τώρα γιατί είναι μια νεοφώτιστη ομάδα. Προσπαθεί να χτίσει επιθέσεις και είναι καλή στο τρανζίσιον. Η εξέλιξη ενός αγώνα έχει πάντα να κάνει και με τον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να ανεβάσουμε ένταση και να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο μισό».

Για την δεύτερη εντός έδρας νίκη με τον Αστέρα: «Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν είμαστε η ομάδα που έπαιζε για να διατηρήσει το αποτέλεσμα. Σε όλα τα επίπεδα η εικόνα μας ήταν άσχημα. Χωρίς καλή συμπεριφορά ακόμα κι όταν κάναμε άμυνα. Μιλήσαμε όμως με τους παίκτες, είπαμε κάποια πράγματα και περιμένουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα την Κυριακή».

Για τον Ζαχίντ κι αν θα είναι διαθέσιμος: «Δύσκολα θα τον έχουμε. Μας λείπουν βασικοί ποδοσφαιριστές. Το υπόλοιπο ρόστερ θα έχει λοιπόν, την ευκαιρία να δείξει πράγματα. Είμαστε σε αναμονή του Κολοβέτσιου και να δούμε το κομμάτι της ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής για να βρούμε δύναμη στο κέντρο. Έχω διάφορες σκέψεις, αλλά θα περιμένω τα τελευταία νέα για να αποφασίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ