Τσιλιγγίρης: «Έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται για την ομάδα»

Τσιλιγγίρης: «Έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται για την ομάδα»

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι κίτρινοι θα πάρουν τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο (08/12, 7.30 μ.μ.).

Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης μίλησε στα κανάλια της Novasports με αφορμή το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο (08/12, 7.30 μ.μ.). Ο 19χρονος πορτιέρο τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του είναι έτοιμοι για τη νίκη, ενώ μίλησε και για τις μέχρι στιγμής εμπειρίες του από τις συμμετοχές του στο βασικό σχήμα.

Για τον Ατρόμητο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι Πάμε μόνο για τη νίκη στην Αθήνα. Είμαστε βέβαιοι για τους τρεις βαθμούς.

Ο Ατρόμητος είναι μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα, όμως είμαστε καλύτεροι και πιστεύω θα νικήσουμε. Βλέπω κάθε μέρα στις προπονήσεις πως όλοι θέλουμε τη νίκη, η οποία μπορεί να μας ανεβάσει στη βαθμολογία».

Για το προηγούμενο ματς με τη Λαμία: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί δυστυχώς. Δεν βάλαμε γκολ και αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να αλλάξει αυτό τώρα. Όλοι θέλουν να παίξουν και να βάλουν γκολ για να πάμε καλά».

Για το γεγονός ότι μπήκε απότομα στα «βαθιά»: «Αυτό που πήρα από τα παιχνίδια αυτά ήταν πολύ σημαντικό. Ηρέμησα, δεν έχω άγχος πλέον και είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται για την ομάδα. Ήταν πολύ ξαφνικό ότι μπήκα να αγωνιστώ, θέλω να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλύτερα».

Για την έλευση του Σάββα Παντελίδη στην αντίπαλη ομάδα: «Ο Ατρόμητος έχει καινούριο προπονητή και τα παιδιά αυτά θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω για αυτόν τον λόγο. Σε εμάς έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα με τον κ. Ένινγκ. Ο κ. Παντελίδης ξέρει αρκετούς παίκτες και θα είναι δύσκολο πιστεύω και για τις δύο πλευρές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ