Πουλινάκης: «Ο Γκατούζο δεν έφυγε από τον ΟΦΗ επειδή δεν ήταν ικανός τεχνικός»

Πουλινάκης: «Ο Γκατούζο δεν έφυγε από τον ΟΦΗ επειδή δεν ήταν ικανός τεχνικός»

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, μίλησε στο ιταλικό ραδιόφωνο «Radio Marte» για την εποχή Τζενάρο Γκατούζο στους Κρητικούς, εξηγώντας και το λόγο για τον οποίο ο 41χρονος τεχνικός είναι ο ιδανικός τεχνικός για τη Νάπολι.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, μίλησε στο ιταλικό ραδιόφωνο «Radio Marte» για την εποχή Τζενάρο Γκατούζο (πρώην τεχνικού και παίκτη της Μίλαν) στους Κρητικούς, δείχνοντας για άλλη μια φορά την εκτίμησή του στον 41χρονο προπονητή.

Ο Πουλινάκης αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε ο «Ρίνο» στη συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Κρητικούς, λέγοντας όμως, ότι κατά τα άλλα ήταν άνθρωπος εργατικός, με τρόπους και ευγένεια.

Επίσης, τόνισε ότι έκανε οικονομική θυσία για να τον φέρει στην Κρήτη, σχολιάζοντας και το επικείμενο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Ιταλό τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη τύπου του Γκατούζο, όπου θύμωσε και είχε έντονο διάλογο με τους δημοσιογράφους, έγινε viral, αλλά καταλαβαίνω την αντίδρασή του.

Όταν η ομάδα έπαιζε καλά, όλες οι εφημερίδες τον αποθέωναν, ενώ όταν η ομάδα έκανε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, του έκαναν επίθεση.

Ο Τζενάρο…τα πήρε επειδή δεν του φέρονταν με επαγγελματισμό, η συμπεριφορά τους δεν ήταν η ενδεδειγμένη».

Για το γεγονός ότι δεν στέριωσε στον ΟΦΗ ο Γκατούζο: «Όταν ανέλαβα τον ΟΦΗ, η εταιρία βρισκόταν σε οριακό σημείο οικονομικά και το να φέρω τον Γκατούζο ήταν θυσία. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά, όχι εξαιτίας της ανικανότητας του Ρίνο, αλλά επειδή η ίδια η κατάσταση του συλλόγου ήταν δύσκολη και λίγο αργότερα αποχώρησα και εγώ».

Όσο για το αν θα μπορούσε να αναλάβει τη Νάπολι ο Γκατούζο: «Δεν ξέρω γιατί η Μίλαν έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Γκατούζο, μιας και τα πήγε πολύ καλά, αλλά τώρα θεωρώ ότι είναι τέλειος για τη Νάπολι, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει ο σύλλογος. Μία προσωπικότητα σαν αυτόν, θα ταίριαζε ιδανικά με το πρότζεκτ της Νάπολι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ