«Χαμός» στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό: Αποθέωση για Μαρτίνς και παίκτες! (vid)

«Χαμός» στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό: Αποθέωση για Μαρτίνς και παίκτες! (vid)

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν καρτερικά την αποστολή έξω από το ξενοδοχείο και αποθέωσαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας.

Τη νύχτα – μέρα για χάρη του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του έκαναν δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού το βράδυ της Παρασκευής στο Αγρίνιο, όπου ταξίδεψε η αποστολή των Πειραιωτών ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την αγαπημένη τους ομάδα έξω από το ξενοδοχείο και όταν έφτασε το πούλμαν που μετέφερε τους Ερυθρόλευκους έγινε… χαμός! Οι δεκάδες φίλοι των Πειραιωτών που είχαν μαζευτεί στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείο άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να αποθεώνουν τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες του.

Τα καπνογόνα πήραν… φωτιά και η ατμόσφαιρα θύμιζε Καραϊσκάκη, με τους οπαδούς να ζητούν το διπλό στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για την 13η στροφή του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες, που ταξίδεψαν οδικώς στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο κόσμος με την παρουσία του στο ξενοδοχείο απέδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στους παίκτες, ζητώντας τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στο πλευρό του φιλάθλους στον αυριανό αγώνα, καθώς ο Παναιτωλικός δεν θα ανοίξει θύρα για τις ανάγκες των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Δείτε το βίντεο με την υποδοχή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ