Τα βλέμματα σε Αγρίνιο, Τούμπα και ΟΑΚΑ

Τα βλέμματα σε Αγρίνιο, Τούμπα και ΟΑΚΑ

Με τρία παιχνίδια σε Τούμπα, ΟΑΚΑ και Αγρίνιο ξεκινάει σήμερα η 14η αγωνιστική της Superleague, η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου.

Ξεκινάει σήμερα η 13η αγωνιστική της Superleague, η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου, με τρία παιχνίδια σε Τούμπα, ΟΑΚΑ και Αγρίνιο.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, στις 20:00, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή, πριν τον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα. Από την άλλη ο Παναιτωλικός ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Στις 18:00  ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ξάνθη στην Τούμπα, στο παιχνίδι με το οποίο ξεκινάει η 14η αγωνιστική. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει κλείσει με νίκη τον πρώτο γύρο, ενώ από την άλλη η Ξάνθη με υπηρεσιακούς τεχνικούς τους Κόλτση και Σιδέρη θέλει να παραμείνει σε τροχιά πλέι – οφ.

Στις 19:30 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, υπό το βλέμμα του νέου της τεχνικού, Μάσιμο Καρέρα. Η Ένωση θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές. Από την άλλη οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΟΚ – Ξάνθη (18:00, PAOK TV)

AEK – Πανιώνιος (19:30, NovaSports 2)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (20:00, ERT SPORTS HD)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ