Αυτή την ΑΕΚ βλέπει ο Καρέρα στο ΟΑΚΑ

Αυτή την ΑΕΚ βλέπει ο Καρέρα στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο για τη 14η αγωνιστική της Superleague, θέλοντας να δώσει τέλος στο σερί των τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη.

Τη νίκη έπειτα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα θα επιδιώξει να πάρει η ΑΕΚ στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο για τη 14η αγωνιστική της Superleague, υπό το βλέμμα του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Νίκος Κωστένογλου, στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της Ένωσης, θα προβεί στην αντικατάσταση του τιμωρημένου Βράνιες και αυτή αναμένεται να είναι η μοναδική αλλαγή σε πρόσωπα. Θα επανέλθει, ωστόσο, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Μπάρκας. Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης θα είναι η τετράδα της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά, με τους Γαλανόπουλο και Κρίστισιτς μπροστά τους. Μάνταλος, Βέρντε και Λιβαγια θα κινούνται πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Ολιβέιρα.

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, αφού οι φίλαθλοι της ομάδας είναι απογοητευμένοι από την παρουσία της ομάδας. Κίνητρο για εκείνους ίσως αποτελέσει ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ