Ντέλετιτς: «Δεν φταίει μόνο ο προπονητής αλλά κι εμείς»

Ντέλετιτς: «Δεν φταίει μόνο ο προπονητής αλλά κι εμείς»

Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στην «Ένωση».

Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επικείμενη (7/12, 19:30) αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο, τονίζοντας πως είναι μια ομάδα που έχει καλή ψυχολογία λόγω των τελευταίων νικών που έχει κάνει.

Ακόμη αναφέρθηκε και στις άσχημες εμφανίσεις στα προηγούμενα ματς για την «Ένωση» λέγοντας πως δεν είναι λάθος μόνο του προπονητή, αλλά και των παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλος Ντέλετιτς:

Για την εικόνα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα: «Τον προηγούμενο μήνα και στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε ούτε καλά αποτελέσματα, ούτε καλή εικόνα. Δεν κερδίσαμε, το γνωρίζουμε αυτό. Μιλήσαμε μεταξύ μας και ξέρουμε ότι στον αγώνα με τον Πανιώνιο πρέπει να δείξουμε μια καλή εικόνα και να κερδίσουμε. Να επιστρέψουμε στο δρόμο των νικών».

Για το τι φταίει και η ΑΕΚ έχει έρθει σε αυτό το σημείο: «Σε κάποια παιχνίδια δεν είχαμε και την τύχη στο πλευρό μας. Και ψυχολογικά δεν ήμασταν τόσο ανεβασμένοι για να κερδίσουμε αμφίρροπα παιχνίδια. Στα προηγούμενα ματς αυτοί οι παράγοντες έπαιζαν καθοριστικό ρόλο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Δεν κερδίσαμε τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε μπροστά μας πριν τα Χριστούγεννα τέσσερα παιχνίδια και μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα και να γυρίσουμε στις νίκες. Να κλείσουμε με έναν ωραίο τρόπο τον πρώτο γύρο».

Για το αν πρέπει να αναλάβουν και οι παίκτες της ομάδας τις ευθύνες τους: «Σίγουρα. Δεν φταίει σίγουρα μόνο ο προπονητής. Πολλά οφείλονται και σε εμάς. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τη ψυχολογία μας. Δεν φταίει μόνο ο προπονητής».

Για το αν επηρεάστηκαν από την προπονητολογία: «Επαγγελματίες είμαστε, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε αυτά. Βλέπουμε ότι γίνονται κάποια πράγματα, αλλά στο παιχνίδι πρέπει να τα δίνουμε όλα για να κερδίσουμε και να είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε τα παιχνίδια και τη δουλειά μας».

Για το πως περιμένει τον Πανιώνιο: «Είναι μία ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες. Είναι μία ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Έχουν ψυχολογία, κέρδισαν κάποιους αγώνες, αλλά εμείς έχουμε ποιότητα και τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ