Πλατανιάς : Περιμένουν ΠΑΟΚ, ψάχνουν σε Ισπανία

Πλατανιάς : Περιμένουν ΠΑΟΚ, ψάχνουν σε Ισπανία

Την απάντηση του Δικεφάλου περιμένουν στον Πλατανιά για τους παίκτες που ζήτησαν για τον Γενάρη. Στην Ισπανία ψάχνει ο Ρόκα για ποδοσφαιριστές σε επίθεση και κέντρο.

Στα Περιβόλια περιμένουν την απάντηση του ΠΑΟΚ στις προτάσεις που κατέθεσαν οι κρητικοί για την απόκτηση παικτών τον Γενάρη με την μορφή του δανεισμού.

Η ομάδα του Πλατανιά ζήτησε τους Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη, Κάτσε και Σιαμπάνη προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητές για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Η διοίκηση του Δικεφάλου αναμένεται ν’ απαντήσει τις επόμενες ώρες με την επιστροφή του Λούμπος Μίχελ από την πατρίδα του.

Η απόκτηση των Κάτσε και Μυστακίδη θεωρούνται δύσκολες υποθέσεις κι αυτό γιατί δεν υπάρχει η διάθεση των παικτών να μετακομίσουν από την Τούμπα στα Περιβόλια. Ο Αλβανός μέσος αναζητά την τύχη του στο εξωτερικό, ενώ ο δεύτερος θέλει να παραμείνει στην Τούμπα.

Στην Ισπανία βρίσκεται ο Μανουέλ Ρόκα για να περάσει με την οικογένεια του τα Χριστούγεννα. Ο προπονητής του Πλατανιά ταυτόχρονα αναζητεί παίκτες από την ισπανική αγορά που γνωρίζει καλά. Ο κόουτς των Χανιωτών έχει συναντήσεις με διάφορους μάνατζερ προκειμένου να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί μεταγραφικά σε επίθεση και στη μεσαία γραμμή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ