ΠΑΟΚ : Θέλει Τσίμιροτ η Μπόρντο

ΠΑΟΚ : Θέλει Τσίμιροτ η Μπόρντο

Ιδιαίτερη «πέραση» φαίνεται πως έχει ο Γκόικο Τσίμιροτ, αφού μετά την Βέρντερ Βρέμης και η Μπορντό φαίνεται πως ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του.

Μια σημαντική παράμετρος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είναι οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Στον ΠΑΟΚ είναι ανοιχτοί σε προτάσεις και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, τόσο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όσο και για τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Για τον 25χρονο Βόσνιο χαφ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Βοσνία, έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον η Μπορντό. Ο Τσίμιροτ εδώ και καιρό βρίσκεται στην λίστα κυρίως γερμανικών ομάδων, με πρώτη την Βέρντερ που έχει στείλει αρκετές φορές σκάουτερ της για να τον παρακολουθήσει σε αγώνες εντός και εκτός συνόρων.

Η γαλλική ομάδα, σύμφωνα με τα όσα «κυκλοφορούν» στην Βοσνία θέλει να αποκτήσει τον «Τσίμι» και δεν αποκλείεται από τις πρώτες ημέρες του νέου έτους να κάνει την πρώτη διερευνητική της κρούση στον ΠΑΟΚ για να διαπιστώσει τις προθέσεις του. Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Τσίμιροτ είναι στα 6.000.000 ευρώ, αλλά και με μια μικρή οικονομικά πρόταση δεν είναι απίθανο ο ΠΑΟΚ να δώσει την συγκατάθεση για την μεταγραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ