Με Κουέστα η αποστολή του Άρη για Περιστέρι

Με Κουέστα η αποστολή του Άρη για Περιστέρι

Επιστροφή του μέχρι πρότινος τραυματία τερματοφύλακα για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (08/12, 7.30 μ.μ.).

Ο Άρης ολοκλήρωσε το μεσημέρι την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (08/12, 7.30 μ.μ.) και σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Στην αποστολή των κίτρινων ο Μίχαελ Ένινγκ συμπεριέλαβε τον Χουλιάν Κουέστα, που επανέρχεται στις επιλογές του μετά από τραυματισμό, καθώς και τον Μάρτιν Τόνσο που ήταν αμφίβολος, ενώ εκτός έμεινε ο νεαρός τερματοφύλακας Απόστολος Τσιλιγγίρης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:30), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Cuesta, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Sundgren, Abou Ba, Tonso, Martinez, Δεληζήσης, Φετφατζίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ