Ρελάνς της Πόρτο για Οφόε

Ρελάνς της Πόρτο για Οφόε

Η Πόρτο αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση για τον Οτζίτζα, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν δίνει τον παίκτη με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ

Το όνομα του Οτζίτζα Οφόε παραμένει στον αφρό της επικαιρότητας για Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τις δύο πορτογαλικές ομάδες να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια για την απόκτηση του Βέλγου μέσου των πρωταθλητών Ελλάδος. Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι «δράκοι» εισέπραξαν πριν από λίγες μέρες ένα μεγαλοπρεπές όχι στην πρόταση που έκαναν στους πειραιώτες. Το10.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον αλλά και την πρόταση που έκανε η πορτογαλική ομάδα στους πρωταθλητές Ελλάδος, όπως βέβαια και την αρνητική απάντηση που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι.

Το ποσό που πρόσφερε η Πόρτο (2,5 εκατ. ευρώ) ούτε καν που το συζήτησε ο Ολυμπιακός κι αυτό σημαίνει πως για να μετακομίσει ο παίκτης στην Πορτογαλία ή οπουδήποτε αλλού θα πρέπει τα λεφτά να είναι πολύ περισσότερα. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι τόσο η Πόρτο όσο και η Σπόρτινγκ θα επανέλθουν με νέες βελτιωμένες προτάσεις κι αυτή τη στιγμή η ομάδα που φαίνεται να δείχνει το πιο ζεστό ενδιαφέρον είναι η Πόρτο. Οι «δράκοι» είναι έτοιμοι να κάνουν τη νέα κίνηση, θεωρώντας πως αυτή τη φορά θα πείσουν τους πρωταθλητές Ελλάδος να παραχωρήσουν τον 28χρονο μέσο.

Σε ότι αφορά τον ίδιο τον παίκτη περιμένει τις εξελίξεις ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η οικογένεια του είναι εδώ και αρκετό καιρό (έφυγε λίγο μετά τη ληστεία στο σπίτι τους) στο Βέλγιο. Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος μίλησαν με τον παίκτη και μάλιστα αρκετές φορές.

Έκαναν τις κινήσεις τους για να δείξουν στον διεθνή μέσο πόσο πολύ επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα του λιμανιού. Με τον Οτζίτζα μίλησε αρκετές φορές στου Ρέντη και ο προπονητής των πειραιωτών, Τάκης Λεμονής, με τον Έλληνα τεχνικό να λέει στον παίκτη πόσο πολύ τον υπολογίζει.

Απ’ την άλλη πλευρά βέβαια είναι ξεκάθαρο (κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η πλευρά του Οτζίτζα) ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει τον παίκτη με το ποσό που ήθελε να τον αποκτήσει η Πόρτο.

Αυτά τα λεφτά (2,5 εκατ. ευρώ) έδωσε ο Ολυμπιακός για να πάρει τον παίκτη από τη Λέγκια και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για ποσοστό μεταπώλησης 20% που διατηρεί η πολωνική ομάδα.

Είναι ξεκάθαρο πως η Πόρτο θέλει να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αλλά ξεκάθαρη ήταν και η θέση του Ολυμπιακού στις συζητήσεις με τους «δράκους». Για να πάρουν οι Πορτογάλοι τον Οτζίτζα θα πρέπει να δώσουν πιο πολλά από 2,5 εκατ. ευρώ και η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει δείξει πως δεν δίνει κανέναν παίκτη του αν δεν πάρει τα χρήματα που θέλει κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Οτζίτζα Οφόε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ