Διπλό «χτύπημα» του Ελ Αραμπί και 3-0 ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο! (vids)

Διπλό «χτύπημα» του Ελ Αραμπί και 3-0 ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο! (vids)

Στο 41' και στο 45+2' ο Ολυμπιακός «χτύπησε» ακόμα δύο φορές στο Αγρίνιο με ισάριθμα γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 3-0 του Παναιτωλικού στο ημίχρονο!

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο!

Ήδη με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται του Παναιτωλικού με 3-0. Ο Ποντένσε είχε ανοίξει το σκορ στο 6′, μετά από εκπληκτική ομαδική ενέργεια, ενώ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί «χτύπησε» ακόμα δύο φορές και έχει δώσει τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα, στο 41′ έγινε το 2-0! Ο Χιλάλ Σουντανί έβγαλε πανέμορφη μπαλιά για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος καλυπτόταν από την άμυνα, έκανε τη σέντρα για τον Ελ Αραμπί και ο τελευταίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του Ολυμπιακού.

Δείτε εδώ το 2-0:

Το 3-0 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου! Ο Κώστας Τσιμίκας απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο από τα αριστερά, πάσαρε στην περιοχή στον Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε περιστροφή αποφεύγοντας τους αμυντικούς και με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το 3-0, που είναι και σκορ ημιχρόνου.

Δείτε εδώ το 3-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ