Fotospor : «Προτάθηκε στην Τραμπζονσπόρ ο Μποτία»

Fotospor : «Προτάθηκε στην Τραμπζονσπόρ ο Μποτία»

Η τουρκική ιστοσελίδα Fotospor αναφέρει πως ο μάνατζερ του Μποτία πρότεινε τον Ισπανός στόπερ στην Τραμπζονσπόρ

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, προτάθηκε στην Τραμπζονσπόρ σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας fotospor, με το σχετικό ρεπορτάζ ν’αναφέρει ότι ο ατζέντης του Ισπανού στόπερ κοστολόγησε τον παίκτη με δύο εκατ. ευρώ.

«Η Τραμπζονσπόρ είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μια από τις λύσεις που προτάθηκαν στον Ριζά Καλιμπαΐμ, είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία. Ο ατζέντης του 28χρονου Ισπανού πρότεινε τον πελάτη του, λέγοντας πως το συμβόλαιο του παίκτη με την ελληνική ομάδα λήγει το καλοκαίρι.

Ο μάνατζερ του Μποτία είπε επίσης πως η μεταγραφή μπορεί να γίνει με δύο εκατ. ευρώ. Ο Καλιμπαΐμ όμως δεν παίρνει παίκτη αν πρώτα δεν τον δει να αγωνίζεται και δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Μποτία, καθώς ο παίκτης είχε ένα σοβαρό τραυματισμό τη φετινή σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά η τουρκική ιστοσελίδα.

Προφανώς ο «σοβαρός τραυματισμός» για τον οποίο κάνουν λόγο οι Τούρκοι είναι η θλάση που είχε υποστεί ο Μποτία το καλοκαίρι, μένοντας εκτός δράσης για δυο μήνες.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου ανέφεραν χθες ότι πρώτος στόχος της Τραμπζονσπόρ για το κέντρο της άμυνας, είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο του Παναθηναϊκού και πως ο προπονητής της τουρκικής ομάδας έχει επιλέξει τον Βραζιλιάνο στόπερ. Μάλιστα οι πληροφορίες των Τούρκων έκαναν λόγο και για διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της Τραπζονσπόρ με τους πράσινους, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 30χρονου στόπερ του τριφυλλιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ