Παναιτωλικός: Οι διαλυτικές συνέπειες της «εξυγίανσης»

Παναιτωλικός: Οι διαλυτικές συνέπειες της «εξυγίανσης»

Οι οπαδοί του Παναιτωλικού δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα του Φώτη Κωστούλα και κορύφωσαν τις αντιδράσεις τους στο Αγρίνιο.

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Φώτης Κωστούλας στους οπαδούς του Παναιτωλικού μετά τη λήξη του παιχνιδιού κρίθηκαν ανεπαρκείς… Διότι μετά τη συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο, οι Αγρινιώτες εισέβαλλαν στα επίσημα και συνέχισαν τις διαμαρτυρίες τους και τις αντιδράσεις τους.

Είναι προφανές ότι το κλίμα είναι έκρυθμό στο Αγρίνιο και οι οπαδοί δεν συγκρατούνται… Όχι τόσο λόγω των αποτελεσμάτων ή της απόδοσης των παικτών… Αλλά, επειδή διαπιστώνουν ότι ο Παναιτωλικός έχει εμπλακεί σε άλλου είδους μεθοδεύσεις και έχει συνδεθεί με το «άρμα» του ΠΑΟΚ.

Η «εξυγίανση» προκαλεί διαλυτικά φαινόμενα στις ομάδες που προσβάλλει, όπως συμβαίνει στον Παναιτωλικό. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας και το διοικητικό στέλεχος, Μάκης Μπελεβώνης, δεν δίνουν πειστικές απαντήσεις στις φήμες και στις διαδόσεις και αυτό έχει επηρεάσει τους ντόπιους φιλάθλους.

Άλλοι υποβιβάστηκαν πέρυσι, όπως ο Πλατανιάς και ο ΠΑΣ Γιάννινα και άλλοι οδεύουν φέτος προς τον υποβιβασμό, όπως ο Παναιτωλικός. Όσοι απολαμβάνουν πρόσκαιρα οφέλη, όπως η Ξάνθη, αλλά δεν θα μακροημερεύσουν. Η «εξυγίανση» είναι σαθρά θεμελιωμένη και μακροπρόθεσμα έχει αρνητική επίδραση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ