Μαρτίνς: «Τελειώσαμε σωστά τις φάσεις»

Μαρτίνς: «Τελειώσαμε σωστά τις φάσεις»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας, τα νέα πρόσωπα, κάνοντας και ένα σχόλιο για τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός με εμφάνιση πρωταθλητή, ξεπέρασε το «χαμηλό» εμπόδιο του Παναιτωλικού, επικράτησε 3-0 των Αγρινιωτών και παρέμεινε στην κορυφή της Super League 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι η ομάδα του ήταν αποτελεσματική σε σχέση με τα άλλα εκτός έδρας παιχνίδια, σχολιάζοντας και την εμφάνιση των Μπα, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι θεωρείτε ότι άλλαξε και ο Ολυμπιακός έφτασε στην πιο εύκολη και πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη του; «Η αποτελεσματικότητα είναι η μεγάλη διαφορά. Το παιχνίδι μας ήταν πολύ καλό, αλλά αυτό έκανε τη διαφορά.

Είχαμε τη ψυχραιμία να τελειώσουμε σωστά τις φάσεις και αυτό έκανε τη διαφορά. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας».

Ελπίζετε ότι αυτό το παιχνίδι θα δώσει ώθηση στον Ολυμπιακό να συνεχίσει ανάλογα εκτός έδρας; «Νομίζω ότι αυτό ελπίζουμε και αυτό θέλουμε. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Να αποτελέσει οδηγό το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο.

Έχουμε, όμως ένα σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη και ίσως οι παίκτες μας ήθελαν να κρατήσουν δυνάμεις γι’ αυτό το ματς. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι τελειώσαμε τις φάσεις και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Μετά από τρεις μήνες έπαιξε βασικός ο Μπα και μετά από τέσσερις μήνες έπαιξε ο Μπρούνο. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας και αν θα δούμε κι άλλα παιδιά να παίρνουν χρόνο στο μέλλον; «Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο για να κερδίσουν τις συμμετοχές. Είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά τους. Έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτες γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μπα και ο Μπρούνο που μπήκε στη θέση του Καμαρά. Ελπίζουμε σε καλή απόδοση από την πλευρά τους για να μπορέσουμε να στηριχτούμε πάνω τους».

Αν τον Ολυμπιακό στο επόμενο παιχνίδι τον παίξει ο διαιτητής όπως έπαιξε τον Παναιτωλικό πως θα τον χαρακτηρίσει; «Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Σήμερα δεν βρίσκω κάτι κατακριτέο. Η διαιτησία ήταν φυσιολογική. Έχετε κάτι συγκεκριμένο να ρωτήσετε;»

Ο Καμαρά δεν θα έπρεπε να είναι στην κερκίδα; «Νομίζω ότι με τους καινούριους κανονισμούς ο Μαντί δεν έπρεπε να αποβληθεί. Αν μιλάτε για τους περσινούς ίσως ήταν κόκκινη κάρτα, αλλά με τους καινούριους δεν νομίζω ότι είναι».

Είχατε βάλει το Μασούρα και το καλοκαίρι σε θέση πίσω από τον επιθετικό και το κάνατε και σήμερα και βγήκε. Είναι κάτι που θα το συνεχίσετε και στα επόμενα παιχνίδια; «Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και σε αυτή τη θέση. Είναι μία εναλλακτική για εμάς όταν χρειαζόμαστε στήριξη ανάμεσα στις γραμμές.

Μετά το 30ο λεπτό όταν είδαμε ότι χρειαζόμαστε στήριξη ανάμεσα στις γραμμές βάλαμε τον Γιώργο σε αυτή τη θέση. Το έχουμε δουλέψει και γι’ αυτό τον βάλαμε να παίξει σε αυτή τη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ