Χάβος: «Το ματς κρίθηκε στο δοκάρι»

Χάβος: «Το ματς κρίθηκε στο δοκάρι»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς, εάν είχε διαφορετική κατάληξη το σουτ του Αγιρίμπι στο 0-1.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 3-0 στο Αγρίνιο, αλλά ο Μάκης Χάβος θεωρεί ότι η ομάδα του θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, εάν η μπάλα δεν πήγαινε στο οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Αγιρίμπι.

Σε αυτό στάθηκε στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής των γηπεδούχων, που φάνηκε αισιόδοξος για καλύτερη συνέχεια στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Παρόλα αυτά καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι όλο το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση με το δοκάρι που αν έμπαινε γκολ θα έπαιρναν ψυχολογία τα παιδιά και στο διάστημα 40 με 45 δεχτήκαμε δύο πολύ κρύα γκολ και ουσιαστικά χωρίς να έχουμε δεχτεί φάσεις. Εκεί πήγε το σκορ 0-3 χωρίς να έχουμε καταλάβει το πως.

Είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Βάλαμε και νέα παιδιά στην ομάδα. Έχουμε ακόμα 20 παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Για το αν παραμένει αισιόδοξος: «Παραμένω αισιόδοξος. Έχουμε πολλά παιχνίδια. Το ευχάριστο είναι ότι όλες οι ομάδες θα μπουν στα πλέι άουτ. Περιμένω να περάσουνε οι μέρες να έρθει η 1η Ιανουαρίου».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Είμαστε σε συζητήσεις. Έχουμε κάνει κάποιες διαδικασίες. Πολλοί παίκτες που παίζουν στις ομάδες τους είναι δύσκολο να φύγουν τον Γενάρη και αν δεν παίζουν πρέπει να έρθουν νωρίς. Για να περιορίσεις το λάθος πρέπει να παίρνεις παιδιά που τα γνωρίζεις και τα οποία γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τη διαιτησία: «Είναι ωραία η ερώτηση, αλλά υπάρχει ένας κανονισμός που απαγορεύει να σχολιάζουμε τη διαιτησία. Θα ήθελα να πω πάρα πολλά γι’ αυτό το θέμα, αλλά δεν μπορώ. Το έχουμε συζητήσει και με τη διοίκηση το θέμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ