Ολυμπιακός: Σοβαρός, αποτελεσματικός και με… Γκιγιέρμε!

Ολυμπιακός: Σοβαρός, αποτελεσματικός και με… Γκιγιέρμε!

Ο Μαρτίνς άνοιξε το ροτέισον, κάποιοι βασικοί πήραν ανάσες και ο Γκιγιέρμε μας έδειξε μια φορά ακόμα γιατί είναι ο καλύτερος αμυντικός χαφ της διοργάνωσης. Έτσι παίζοντας στην επαρχία, ο Ολυμπιακός θα έχει χαρούμενες επιστροφές στον Πειραιά!

Aν αρχίσει να σκοράρει και ο Ποντένσε ποιος μπορεί άραγε να σταματήσει επιθετικά τον Ολυμπιακό. Ο δαίμονας των ερυθρολεύκων σκόραρε μόλις στο έκτο λεπτό τρυπώνοντας στην περιοχή του Παναιτωλικού. Μόλις το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα για τον ποιο θεαματικό εξτρέμ της Σούπερ λίγκας.

Στον βαθμό που κάνει κι αυτό όπως κάνει τόσα και τόσα ο Ποντένσε έχει τη δυνατότητα αλλά και τη δυναμική να παρασύρει την ομάδα του σε εμφανίσεις με πολλά γκολ. Τη δυνατότητα γατί όταν σκοράρει και αυτός, οι αντίπαλοι δεν έχουν από πού να φυλαχτούν και τη δυναμική διότι ήδη εμφανίζει ηγετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, εμπνέοντας τους συμπαίκτες του. Αν ο Πορτογάλος έμενε στο γήπεδο τα τρία θα ήταν παραπάνω.

Δικαιολογημένα τον έβγαλε ο Μαρτίνς έστω κι αν πολλοί μελαγχόλησαν βλέποντας ένα αυθεντικό ταλέντο όπως ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να ενεργεί λες και βρίσκεται σε σχολικό πρωτάθλημα στις εξέδρες του οποίου κάθονται και τον παρακολουθούν κοριτσόπουλα. Το σημειώνω γιατί τέτοια ματς είναι που πείθουν τον προπονητή να στηριχτεί πάνω σου. Αν αντί για συνετό ποδόσφαιρο εσύ παίζεις για να δεις το όνομά σου στον πίνακα των σκόρερ, κάτι κάνεις λάθος.

Από εκείνα που δεν συγχωρούνται εύκολα. Ο Μπρούνο δεν έχει την εκρηκτικότητα του Ραντζέλοβιτς αλλά έχει καλύτερες τοποθετήσεις και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Μπα, σε αντίθεση με το νεαρό Σέρβο, έκανε όλα αυτά που πρέπει να κάνει ένας σέντερ μπακ. Σωστά τάκλιν, σίγουρες (τυπικές ) μεταβιβάσεις και καλές τοποθετήσεις. Αυτός είναι έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά ακόμα και στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός μπήκε χωρίς να αστειεύεται. Ο Γκιγιέρμε, ο Ποντένσε και ο Ελ Αραμπί το είχαν πάρει από την αρχή σοβαρά και δεν άφησαν περιθώρια στον Παναιτωλικό να διατυπώσει φιλοδοξίες σε σχέση με το αποτέλεσμα του ματς. Με αξαίρεση τον διεισδυτικό Αριγκίμπι που θα βρεί συμβόλαιο στην Σούπερ λίγκα ακόμα κι να πέσει η ομάδα του, οι υπόλοιποι ήθελαν, προσπαθούσαν μέχρι εκεί. Για την ακρίβεια μέχρι εκεί που ο Μασούρας με υπέροχη σέντρα έδωσε τη δυνατότητα στον εκτελεστή Ελ Αραμπί να πιάσει κεφαλιά που δεν πιανόταν.

Η ουσία είναι ότι για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός πήγε στην επαρχία και δεν δεινοπάθησε. Εβαλε τρία ενώ είχε βάλει μόλις πέντε εκτός έδρας και μπήκε με το δεξί σε έναν μαραθώνιο που κρίνει πολλά. Ο Μαρτίνς άνοιξε το ροτέισον, κάποιοι βασικοί πήραν ανάσες και ο Γκιγιέρμε μας έδειξε μια φορά ακόμα γιατί είναι ο καλύτερος αμυντικός χαφ της διοργάνωσης. Έτσι παίζοντας στην επαρχία, ο Ολυμπιακός θα έχει καλή επιστροφή στον Πειραιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ