Η στιγμή των υπογραφών ΑΕΚ – Καρέρα (pics)

Η στιγμή των υπογραφών ΑΕΚ – Καρέρα (pics)

Συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Αντρέα Ντ'Αμίκο, ο Μάσιμο Καρέρα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την ΑΕΚ.

Προπονητής της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα από το μεσημέρι της Κυριακής ο Μάσιμο Καρέρα που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την Ένωση και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους».

Το πρωί της Δευτέρας (11:00) μάλιστα θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του γνωριμία-προπόνηση με τους παίκτες ενώ για την Τρίτη (15:00) είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στην Αθήνα ο Ιταλός τεχνικός δεν ήρθε φυσικά μόνος του για τις τελικές συζητήσεις αλλά είχε στο πλευρό του και τον εκπρόσωπό του, εκ των κορυφαίων Ιταλών μάνατζερ, Αντρέα Ντ’Αμίκο ο οποίος και διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Είναι ο κύριος με το γκρι κοστούμι και τα μούσια στις φωτογραφίες από τη στιγμή των υπογραφών ενώ παρών, μαζί επίσης με τους Μηνά Λυσάνδρου και Ίλια Ίβιτς που εκπροσώπησαν την ΑΕΚ, ήταν και ο Ανδρέας Δημητρίου, γνωστός Κύπριος ατζέντης (ο τέρμα δεξιά στην τελευταία φωτογραφία) ο οποίος είχε ρόλο διαμεσολαβητή στην ιστορία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ