Παναθηναϊκός: Με αρκετές αλλαγές απέναντι στο Βόλο

Παναθηναϊκός: Με αρκετές αλλαγές απέναντι στο Βόλο

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Γιώργος Δώνης.

Δύσκολη έξοδος σήμερα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 19:30 το Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τη 13η αγωνιστική της Superleague.

Οι «πράσινοι» θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί μετά τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Παναχαϊκή και Αστέρα Τρίπολης, ενώ παράλληλα οι τρεις βαθμοί στη Θεσσαλία θα τον φέρουν ακόμη πιο κοντά στην είσοδο στην πρώτη εξάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα με σκοπό να προσδώσει φρέσκο αέρα στο βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Σωκράτης Διούδης, ενώ αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος και Σίνκεφελντ, με τους Χατζηθεοδωρίδη και Ινσούα να δίνουν τη δική τους μάχη για τη θέση στο δεξί άκρο.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα, πάντως, περισσότερες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού έχει ο 22χρονος Έλληνας άσος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αποδείξει πω βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να δεσπόζουν τα ονόματα των Νούνες και Δώνη, με τον Πορτογάλο να παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία ως βασικός μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Αντίστοιχα, την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης που θα κινούνται στα άκρα, ενώ ο Μακέντα θα βρεθεί στην κορυφή του δόρατος.

Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί το όνομα που θα κληθεί να αγωνιστεί πίσω από τον Ιταλό επιθετικό σε ελεύθερο ρόλο, με τους Κολοβό και Περέα να διεκδικούν επί ίσοις όροις μια θέση στη βασική σύνθεση του «τριφυλλιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ