Σμέετς : «Καμιά βιασύνη για Οτζίτζα»

Σμέετς : «Καμιά βιασύνη για Οτζίτζα»

Ο μάνατζερ του Οτζίτζα, Πίτερ Σμέετς μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα και υποστήριξε πως ο Βέλγος είναι παίκτης - κλειδί για τον Ολυμπιακό. «Νέα μπορεί να υπάρξουν μετά την πρώτη Ιανουαρίου» δήλωσε ο Σμέετς

Ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες στην Πορτογαλία, μετά την επιβεβαίωση πως και η Πόρτο δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βέλγου μέσου του Ολυμπιακού.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν αυτή που είχε κινηθεί πρώτη αλλά οι «δράκοι» έχουν αποκτήσει πλέον το προβάδισμα. Ο ατζέντης του Οτζίτζα, Πίτερ Σμέετς μίλησε στην πορτογαλική ιστοσελίδα noticias ao minute για το ενδεχόμενο μεταγραφής του 28χρονου μέσου στην Πορτογαλία, με τον μάνατζερ του Βέλγου άσου των πρωταθλητών Ελλάδος να επισημαίνει.

«Νέα μπορεί να υπάρξουν μόνο από την πρώτη Ιανουαρίου. Και πρέπει να πούμε ότι δεν υπάρχει καμιά βιασύνη. Αυτή τη στιγμή ο Οτζίτζα είναι παίκτης – κλειδί για τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια που κάνει η ελληνική ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ο Σμέετς παραδέχθηκε πως δύο πορτογαλικές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού, αλλά έσπευσε να προσθέσει πως υπάρχει ενδιαφέρον και από συλλόγους άλλων χωρών.

Ερωτηθείς για το αν ο Οτζίτζα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ο μάνατζερ του Βέλγου άσου ήταν κατηγορηματικός. «Ασφαλώς. Έχει παίξει τέσσερις φορές εναντίον της Σπόρτινγκ τα δύο τελευταία χρόνια και το απέδειξε. Είναι ηγέτης κι έχει σπουδαίες ικανότητες».

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως Πορτογάλος δημοσιογράφος επικοινώνησε και με άνθρωπο του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν κανένα σχόλιο στις φήμες».

«Λευκός καπνός στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ»

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι η πορτογαλική ιστοσελίδα θεωρεί πως η μεταγραφή του Οτζίτζα μπορεί να γίνει μ’ ένα ποσό της τάξης των 2,5 με 3 εκατ. ευρώ. «Λευκός καπνός με 2,5 – 3 εκατ. ευρώ» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος στο ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε πάντως ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη απαντήσει αρνητικά σε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ από την πλευρά της Πόρτο. Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η αναφορά για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Οτζίτζα πριν από ένα χρόνο, με το σχετικό ρεπορτάζ ν’ αναφέρει πως οι Λουζιτανοί είχαν μιλήσει με τη Λέγκια για τον Βέλγο μέσο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ