Κατέθεσε προσφυγή ο Χουλτ!

Κατέθεσε προσφυγή ο Χουλτ!

Ο Νίκλας Χουλτ έκανε πράξη την απειλή του και κατέθεσε προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού. Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Eμοιαζε δεδομένο, από τη στιγμή που ο Νίκλας Χουλτ δεν είχε υπογράψει τον διακανονισμό που είχε προτείνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, πως θα προχωρήσει αργά ή γρήγορα σε προσφυγή εναντίον των Πράσινων, προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Το10.gr είχε προαναγγείλει από τις 22 Δεκεμβρίου πως ο Σουηδός έφυγε με άδεια για τις διακοπές των Χριστουγέννων και αμέσως μετά θα κατέθετε προσφυγή κάτι που έγινε νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο Χουλτ ζητάει 360.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό και φυσικά διεκδικεί την ελευθερία του, έχοντας ήδη στα χέρια του, όπως σας είχαμε ενημερώσει, προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένες προτάσεις, που αποτελούν αποτέλεσμα των επαφών του ατζέντη του, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος και τον πίεσε έντονα να καταθέσει προσφυγή, είναι από ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένες να αποζημιώσουν και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Χουλτ φέρεται να συζητάει για συμβόλαιο διπλάσιο από αυτό που είχε στον Παναθηναϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ