Αποκάλυψη: Ο Γιάννου στο πράσινο κάδρο από τον Γενάρη

Αποκάλυψη: Ο Γιάννου στο πράσινο κάδρο από τον Γενάρη

Στον Παναθηναϊκό έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Απόστολο Γιάννου εδώ και καιρό. Η έλευση του Τσάβι Ρόκα και το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας επισπεύδει τις… διαδικασίες και τις επαφές με τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι.

Δεν έχουν περάσει καλά – καλά εφτά μήνες από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Απόστολος Γιάννου στην ιστοσελίδα gazzetta.gr. Εκεί, μεταξύ πολλών άλλων, είχε αποκαλύψει τη μεγάλη του επιθυμία. Να αγωνιστεί κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά δύο φορές, αλλά καμία από τις δύο δεν προχώρησε τελικά.

«Ναι, δύο φορές ήταν να έρθω και δεν με άφησε η ομάδα από την Κίνα. Και την τρίτη ήταν ή να πάω στον Παναθηναϊκό ή στην ΑΕΚ Λάρνακας και έτυχε να πάω στην Κύπρο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μια ομάδα που θα ήθελα να παίξω, τις δύο πρώτες φορές φτάσαμε πολύ κοντά όμως την τελευταία στιγμή κάτι στράβωνε και δεν μπορούσα να έρθω», δήλωνε τότε ο Απόστολος Γιάννου.

Λεπτομέρεια της όλης ιστορίας; Το «Ή Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ Λάρνακας» έγινε τελικά ΑΕΚ Λάρνακας έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Τσάβι Ρόκα. Ναι, του νυν τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε πάρει στην Κύπρο τον Απόστολο Γιάννου. Ήταν, μάλιστα, η τελευταία του μεταγραφή για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Θα είναι και η πρώτη στη θητεία του στον Παναθηναϊκό; Πιθανόν. Διότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του δεν είναι απλώς στη λίστα του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα, αλλά ακόμα και για τον Ιανουάριο. Έξι μήνες πριν από τη λήξη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Το επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι μεγάλο. Φάνηκε σε όλο τον πρώτο γύρο, γιγαντώθηκε χθες το απόγευμα στον Βόλο, με τον Παναθηναϊκό να «πετάει» δύο βαθμούς λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών.

Οι «πράσινοι» βγαίνουν στην αγορά για σέντερ φορ, ο Γιάννου έχει πάρει πολύ καιρό το… μήνυμα και ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά πως θέλει να φορέσει την πράσινη φανέλα. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο θα προσεγγίσει τον παίκτη, θέλοντας να φτάσει σε συμφωνία μαζί του, έχοντας το δικαίωμα έξι μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του και στη συνέχεια να απευθυνθεί στην ΑΕΚ Λάρνακας προκειμένου να βρεθεί λύση και να έρθει άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Μην ξεχνάμε και κάτι πολύ σημαντικό. Πως το καλοκαίρι η Αυστραλία είναι… προσκεκλημένη των Αμερικάνων για να λάβει μέρος στο Κόπα Αμέρικα μαζί με το Κατάρ και βρίσκεται σε όμιλο με Αργεντινή, Χιλή, Παραγουάη, Βολιβία και Ουρουγουάη. Ο Γιάννου αγωνίζεται στην Εθνική Αυστραλίας και όποιος τον… ορέγεται θα πρέπει να τελειώσει το θέμα του πριν το τουρνουά, μιας και υπάρχει το ρίσκο να ανέβει η τιμή του και να προσελκύσει βλέμματα κι άλλων συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ