Παναθηναϊκός: Οι φωνές του Ινσούα στα αποδυτήρια και τα σκυμμένα κεφάλια

Παναθηναϊκός: Οι φωνές του Ινσούα στα αποδυτήρια και τα σκυμμένα κεφάλια

Ο Εμανουέλ Ινσούα ήταν έξαλλος με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τη νίκη στον Βόλο και μιλούσε σε έντονο ύφος στα αποδυτήρια.

Η ισοπαλία στον Βόλο, σε ένα ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε έναντι του αντιπάλου του στον αγωνιστικό χώρο και είχε πολλές ευκαιρίες για να το κατακτήσει, έφερε κατήφεια και εκνευρισμό στο πράσινο στρατόπεδο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν κατάφερε ούτε σε τόσο ιδανικές συνθήκες να… ντουμπλάρει τις νίκες και να πάρει για πρώτη φορά στη σεζόν ένα δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο. Και δεν τα κατάφερε λόγω της αφέλειας που σύμφωνα με τον προπονητή του φτάνει στα όρια της… ανοησίας.

Ο Δώνης ναι μεν ήταν αρκετά εκνευρισμένος, κάτι που έδειξε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά προτίμησε να μη μιλήσει στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του Πανθεσαλλικού. Προφανώς και θα το κάνει σήμερα στην προπόνηση, θέλοντας να τους… αφυπνίσει.

Στα αποδυτήρια επικρατούσε παγωμάρα, με τους παίκτες να έχουν σκυμμένα κεφαλιά και τον Ινσούα να είναι εκείνος που… έσπασε την ησυχία η οποία επικρατούσε. Ο Αργεντινός ήταν έξαλλος με το γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερο γκολ που θα της χάριζε και τη νίκη, απέναντι σε έναν τόσο κακό αντίπαλο όπως ήταν ο Βόλος.

Ο Ινσούα, που έτσι κι αλλιώς έχει αναλάβει από πέρσι το καλοκαίρι έναν περισσότερο ηγετικό ρόλο εντός της ομάδας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι απαράδεκτο να μην μπορεί η ομάδα να πάρει ένα παιχνίδι σαν αυτό, που είχε πολλές ευκαιρίες και συνεχώς την μπάλα στη δική του κατοχή.

«Τι κάνουμε; Πως είναι δυνατόν να μην κερδίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι; Δε μας φταίει κανείς παρά μόνο οι εαυτοί μας. Μόνοι μας δεν καταφέρνουμε να πάρουμε τέτοια παιχνίδια», έλεγε μεταξύ άλλων ο εκνευρισμένος Αργεντινός στα αποδυτήρια, με τους υπόλοιπους παίκτες να τον ακούν και να συμφωνούν μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ