Άρης: Ο… παραμορφωτικός καθρέφτης της Αθήνας (vids)

Άρης: Ο… παραμορφωτικός καθρέφτης της Αθήνας (vids)

Ο Άρης έχει «κατέβει» τρεις φορές στην Αθήνα τη φετινή σεζόν, ισάριθμες φορές ήρθε ισόπαλος, αλλά κόντρα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο στερήθηκε πολύτιμους βαθμούς από τη διαιτησία.

Ο Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος με 2-2 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τη λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Διαμαντόπουλου στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι του ματς δεν είδε πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ του Μανούσου στον Βέλεθ πριν το εντυπωσιακό γκολ του Βέλλιου, με το οποίο ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι. Οι κίτρινοι είχαν έντονα παράπονα για τη μη υπόδειξη του φάουλ από τον διαιτητή, ενώ εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους και για τον VAR και το γεγονός ότι δεν είδε τίποτα στη φάση του γκολ.

Φυσικά πρόκειται για αλλοίωση του αποτελέσματος από τον Διαμαντόπουλο, με τον Άρη έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι να «γλιτώνει» την ήττα χάρη στον Φετφατζίδη. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι κίτρινοι αδικούνται. Και μάλιστα σε ένα ματς που υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν να φύγουν με νίκη.

Ο Άρης έχει «κατέβει» τρεις φορές στην Αθήνα για να δώσει ματς με τις ομάδες της πρωτεύουσας. Και στα τρία παιχνίδια που έδωσε στην Αθήνα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος θα μπορούσε να φύγει με νίκη, όμως σε κανένα από αυτά δεν τα κατάφερε.

Αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1, σε ένα ματς που δικαιούνταν τη νίκη, είχε δυο δοκάρια πάρα πολλές ευκαιρίες και εντέλει «πέταξε» δυο βαθμούς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο είναι και το μοναδικό που δεν έχει ιδιαίτερα παράπονα από τη διαιτησία και τον τρόπο που τον χειρίστηκε.

Το ματς όμως που δικαιούται να φωνάζει ο Άρης από τις «επισκέψεις» του στην πρωτεύουσα δεν είναι άλλο από αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι κίτρινοι που «άγγιξαν» μια σπουδαία νίκη (τελικά αρκέστηκαν στην ισοπαλία) κόντρα στην Ένωση δέχτηκαν μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στο 53ο λεπτό, ενώ ο Ευαγγέλου υπέδειξε και ένα λανθασμένο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

Η αποβολή του Ιντέγε στο 53′ ήταν απλά για γέλια, αφού δεν πάει επίτηδες να χτυπήσει τον Μάνταλο αλλά πάει να τον αποφύγει. Όμως πέρα από αυτό το πέναλτι α λα… εξυγίανση στο μενού του ΟΑΚΑ που τελικά εκτέλεσε εύστοχα ο Μάνταλος ήταν αυτό που όπως ήρθε το ματς στέρησε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα στο 73′ ο Σιμόες είχε μια σύγκρουση μέσα στην περιοχή και ο Ευαγγέλου υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, για μαρκάρισμα του Βέλεθ, μετά από χρήση VAR. Σε μια φάση που ο αμυντικός του Άρη φαίνεται να παίρνει μπάλα και μετά να πέφτει πάνω στο πόδι του Σιμόες με τον Άρη όπως είναι λογικό να έχει έντονα παράπονα από τη συνολική μεταχείριση στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Τρεις επισκέψεις, τρεις ισοπαλίες λοιπόν στην Αθήνα για τον Άρη, με τις δυο εξ αυτών κόντρα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο να του τις στερούν οι διαιτησίες και το VAR και την άλλη να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε ένα δικό του ματς στη Νέα Σμύρνη.

Η φάση του πρώτου γκολ και του επιθετικού φάουλ του Μανούσου στο Περιστέρι:

Ο… σεσημασμένος Διαμαντόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο Περιστέρι (vids) | to10.gr

Δείτε τις φάσεις από το ΑΕΚ – Άρης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ