Φερέιρα: «Ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ είναι ο Σάντος»

Φερέιρα: «Ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ είναι ο Σάντος»

Ο Αμπέλ Φερέιρα με συνέντευξή του σε Μέσο της πατρίδας του εξήγησε πως ένας από τους βασικούς λόγους που πήγε στον ΠΑΟΚ είναι ο Φερνάντο Σάντος.

Συνέντευξη στην Πορτογαλική «Record» έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τόνισε έναν από τους λόγους που τον έκανε να πάει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αυτός φυσικά είναι ο Φερνάντο Σάντος.

Δείτε τη συνέντευξη του Αμπέλ Φερέιρα:

Για τους λόγους που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ: «Ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ είναι γνωστός, είναι ο Φερνάντο Σάντος. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Πριν υπογράψω είχε την ευγενή καλοσύνη να με πάρει τηλέφωνο. Του είπα: «Κοίτα, μίστερ, δεν ξέρω αν θα πάω ακόμη». Τότε μου είπε: «Δεν με ενδιαφέρει, έχεις ήδη πολλές πληροφορίες για την ομάδα». Και ήταν όλες αυτές οι πληροφορίες οι καλύτερες.

Επίσης, γνώριζα ανθρώπους που είχαν περάσει από το κλαμπ. Αυτό το πάθος είναι αληθινό. Πολλοί με ρωτούν για τον ΠΑΟΚ. Και τους λέω ότι οι οπαδοί είναι η ψυχή της ομάδας. Για τον τρόπο με τον οποίον ζουν το ποδόσφαιρο. Είναι ένα ποδόσφαιρο χωρίς φίλτρα. Όποιος είχε την τύχη να δει ένα ντέρμπι στην Τούμπα είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με τον Άρη θα είδε μια τρελή ατμόσφαιρα.

Το γήπεδο είναι γεμάτο, όλοι τραγουδούν και σπρώχνουν την ομάδα. Μου σηκώνεται η τρίχα. Μου ανεβαίνει η αδρεναλίνη, με κάνει να νιώθει ζωντανός ο ΠΑΟΚ. Με κάνει να δώσω το καλύτερο του εαυτού μου για να προσφέρω καλό θέαμα στους ανθρώπους που έρχονται να μας δουν. Θέλω η ομάδα μου να είναι ταυτισμένη με μια ομάδα που παίζει καλά, που παίζει για να σκοράρει».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα όνειρο που είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Προσπαθήσαμε πολύ αυτή τη σεζόν. Η κλήρωση δεν ήταν η καλύτερη, αλλά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ήταν ένα μάθημα, πήραμε εμπειρία και πάμε βήμα-βήμα. Για να φτάσεις εκεί πρέπει να πετύχεις κάποιους στόχους»

Για το αν θέλει να μείνει στην Ελλάδα: 
«Όταν ήμουν στην Μπράγκα Β’ είπα ότι θα ήθελα να προπονήσω στην πρώτη κατηγορία όταν θα γινόμουν 40 ετών. Το είπα μετά από ένα ματς με τη Σπόρτινγκ. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Μπορώ να πω ότι θέλω να προπονήσω την καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά εάν αυτή η ομάδα δεν με θέλει, δεν έχει νόημα. Θέλω να ζω έντονα.

Στη δουλειά δεν θέλω να κάνω πολλά σχέδια για το μέλλον. Το ποδόσφαιρο είναι κινούμενο. Θέλω να απολαύσω τις στιγμές, να μάθω από αυτές. Δεν θέλω να φύγω από αυτή τη ζωή χωρίς να έχω απολαύσει τις στιγμές. Δεν υποφέρω με το παρελθόν, δεν βασανίζομαι με το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ