Αναστόπουλος για ΠΑΟΚ – Ξάνθη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ» (vid)

Αναστόπουλος για ΠΑΟΚ – Ξάνθη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ» (vid)

Για ματς διαδικαστικού χαρακτήρα έκανε λόγο ο Νίκος Αναστόπουλος στο ONE Channel αναφερόμενος στο ΠΑΟΚ - Ξάνθη με τον παλαίμαχο επιθετικό του Ολυμπιακού να εκφράζει την απορία του για το πότε θα βγει η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής που θα αποφανθεί για την τύχη των δύο ομάδων.

Το σκάνδαλο ΠΑΟΚ – Ξάνθης έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική Ελλάδα από την πρώτη στιγμή που το αποκάλυψε το ONE Channel. Άνθρωποι του χώρου και μη εκφράζουν την οργή αλλά και την απορία τους για το πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα με ΠΑΕ να εμφανίζεται να έχει αγοράσει εγκαταστάσεις άλλης ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι και ο μεγάλος Νίκος Αναστόπουλος με τον παλαίμαχο θρύλο του Ολυμπιακού και νυν προπονητή να μιλάει στο ONE και να διερωτάται πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα αλλά και πότε θα αποφανθεί η αρμόδια επιτροπή σχετικά. Ο Αναστόπουλος παράλληλα και όσον αφορά στο ματς του Σαββάτου τονίζει πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ και πως ακόμη και στο 90′ θα έβαζε το γκολ αν χρειαζόταν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τι να δω; Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Στο 80 και στο 90 θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε χρόνια στην μπάλα, γίνεται να μας λένε τέτοια τώρα… Στο 90΄ θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Βεβαίως, έκανε φάσεις, θα έμπαινε το γκολ. Μην κουραζόμαστε τζάμπα για τέτοιο θέμα. Θα πρέπει η Επιτροπή να συνεδριάσει ταχύτατα και να πάρει απόφαση. Θα περιμένουμε τα πλέι οφ για να βγει η απόφαση; Η όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ; Γιατί αυτό συνηθίζεται εδώ. Να βγαίνουν αποφάσεις όταν τελειώνουν τα πρωταθλήματα. Τότε δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο ομάδα που να αγοράσει το προπονητικό κέντρο άλλης ομάδας. Πουθενά στον κόσμο. Βρείτε μου μία ομάδα που το κάνει αυτό. Και όμως για ορισμένους είναι ψιλά γράμματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ