Καραβίτης για ΠΑΟΚ – Ξάνθη: «Όταν παίζεις με τη… θυγατρική σου» (vid)

Καραβίτης για ΠΑΟΚ – Ξάνθη: «Όταν παίζεις με τη… θυγατρική σου» (vid)

Αυτονόητα είναι τα πράγματα όταν αγωνίζονται μεταξύ τους δύο ομάδες που έχουν μια τέτοια σχέση μεταξύ τους όπως αυτή του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη σύμφωνα με τον Πέτρο Καραβίτη.

Καταπέλτης ήταν ο Πέτρος Καραβίτης μιλώντας στο ONE Channel σχετικά με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Ένα παιχνίδι που μόνο ματς πρωταθλήματος και μάλιστα ομάδων που θεωρητικά τους χώριζε μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα δεν θύμιζε.

Ο παλαίμαχος μέσος του Ολυμπιακού έκανε λόγο για θυγατρική ομάδα προφανώς αναφερόμενος στους ακρίτες ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον Λισγάρα για το πάθος που επιδεικνύει κόντρα στον Ολυμπιακό συγκριτικά με το παιχνίδι του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Όταν παίζεις με την θυγατρική σου, έτσι είναι. Πιστεύω ότι η έρευνα και στην Ελλάδα πρέπει να φτάσει πολύ βαθιά και να αποδειχθούν αυτά που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, αυτά τουλάχιστον που έχουμε δει έως τώρα. Είτε ο ΠΑΟΚ έπαιζε χθες στην Τούμπα ή στην Ξάνθη, το ίδιο θα ήταν. Ο κ.Λισγάρας, που δυστυχώς φόρεσε την φανέλα και του Ολυμπιακού, χθες έπαιξε; Μόνο με τον Ολυμπιακό τον βλέπω να σκίζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ