Μαρκόφσκι : Τέλος κι επίσημα από τον Παναιτωλικό

Μαρκόφσκι : Τέλος κι επίσημα από τον Παναιτωλικό

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο επιθετικό.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε κι επίσημα το διαζύγιο με τον Μάρκο Μαρκόφσκι, με τον Σέρβο επιθετικό να είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μαρκόφσκι αποτελεί παρελθόν από τον Παναιτωλικό, έπειτα από 2,5 περίπου χρόνια παραμονής, όμως από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να βρει την επόμενη του ομάδα. Ήδη έχει προταθεί στη μισή Superleague, ενώ για τον 31χρονο σεντερ φορ έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον ο Απόλλων Σμύρνης που αυτή τη στιγμή φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του.

Επίσης ο Μαρκόφσκι είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Άρη που ψάχνεται για επιθετικό κι αναμένεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: 

«Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Μάρκο Μαρκόβσκι. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τον ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας και ιδιαίτερα για τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα του αυτά τα δυόμιση χρόνια της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ