Ολυμπιακός : Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός : Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Γκιγιέρμε και να τον «δέσει» στο λιμάνι και είναι έτοιμος να προχωρήσει άμεσα στην επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός πριν από 1,5 χρόνο απέκτησε τον Γκιγιέρμε με σκοπό να «θωρακίσει» τη μεσαία γραμμή του, με τον Βραζιλιάνο να είναι μια επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 28χρονος μέσος μπορεί στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους να μην πήρε φανέλα βασικού, αλλά από τη στιγμή που μπήκε στην ενδεκάδα δεν βγήκε ποτέ. Ο Γκιγιέρμε αποτελεί έναν από τους αξιόπιστους παίκτες της ομάδας την τελευταία διετία, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη.

Για αυτό τον λόγο και ο Ολυμπιακός επιθυμεί να προχωρήσει στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του και να «δέσει» τον Γκιγιέρμε για αρκετά χρόνια στο λιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή ο Ολυμπιακός θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης για να «κόψει» τον αέρα από τους ενδιαφερόμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ