Ο Μαρτίνς αρνήθηκε 4 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία

Ο Μαρτίνς αρνήθηκε 4 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία

Δημοσίευμα της Record αναφέρει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είπε «όχι» σε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία που «άγγιξε» τα 4 εκατ. ευρώ, καθώς έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αυτόν τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και ειδικότερα από το καλοκαίρι κι έπειτα, με τους ερυθρόλευκους να είναι μέσα σε όλους τους στόχους τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει παρουσιάσει έναν επιθετικό Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν που πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις και παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Στα ευρωπαϊκά ματς ειδικά οι Πειραιώτες έχουν κάνει μεγάλα παιχνίδια και αδικούνται από τη συνολική τους συγκομιδή στον όμιλο, ενώ είναι αδιαμφισβήτητο, ότι η δουλειά του Μαρτίνς είναι εξαιρετική.

Όσα έχει πετύχει ο προπονητής του Ολυμπιακού και κυρίως οι εμφανίσεις της ομάδας δεν περνούν απαρατήρητες, με τον Πορτογάλο να έχει προσελκύσει συλλόγους που ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους.

Χαρακτηριστικό είναι ένα σημερινό δημοσίευμα της Record, η οποία αποκαλύπτει πως ο Μαρτίνς απέρριψε πρόταση από μια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που του προσέφερε ετήσιο μισθό 4 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως αναφέρει η Πορτογαλική εφημερίδα ο τεχνικός των ερυθρόλευκων προτιμά να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όπου επιχειρεί να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτό τον λόγο είπε «όχι» στους Σαουδάραβες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ