Παναθηναϊκός: Ο Φάουστο ακολουθεί τον Μολό στην έξοδο

Παναθηναϊκός: Ο Φάουστο ακολουθεί τον Μολό στην έξοδο

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί τρόπους για να λύσει το συμβόλαιο του Φάουστο, ο οποίος δεν έχει προσφέρει το παραμικρό.

Για τον Γιοάν Μολό η κατάσταση είναι γνωστή εδώ και μέρες. Έχουμε επισημάνει πολλές φορές από to10.gr πως ο Γάλλος… μετράει αντίστροφα και πως το κλίμα γι’ αυτό δε γυρίζει πλέον. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον αποδεσμεύσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο και ο ατζέντης του αναζητεί ήδη ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τον δρόμο του Μολό φαίνεται πως θα ακολουθεί και ο Φάουστο Τιένθα. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ που ήρθε τον Σεπτέμβριο, έπειτα από κινήσεις του Νίκου Νταμπίζα, ήταν έτοιμος μετά από ένα μήνα, αλλά η ποιότητά του δε δείχνει ικανή να κάνει τη διαφορά.

Ο Δώνης ήδη καθιερώνει ως εναλλακτική λύση στα χαφ τον Νούνες, με τον Πορτογάλο να κάνει καταπληκτική εμφάνιση στον Βόλο και να κερδίζει έδαφος, ενώ υπάρχουν σκέψεις για έλευση ενός ακόμα κεντρικού χαφ τον Ιανουάριο. Κάτι που σημαίνει πως ο Φάουστο… περισσεύει, σε μια εξίσωση που έτσι κι αλλιώς δεν τον είχε ποτέ εντός.

Ακόμα και στο ματς με την Παναχαϊκή που είχε αγωνιστεί ήταν άφαντος και στον Παναθηναϊκό περιμένουν μήπως βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αντίθετα, ο Ούφε Μπεκ φαίνεται να κερδίζει ευκαιρίες με την αγωνιστική του συμπεριφορά τις τελευταίες εβδομάδες. Καλή εμφάνιση με την Παναχαϊκή, καλή εικόνα και στον Βόλο όταν μπήκε αλλαγή. Το ζητούμε, φυσικά, είναι η διάρκεια, αλλά ο Δώνης σκοπεύει να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ